پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۲ مرداد ۱۳۹۵، ۱۴:۴۵

امام‌جمعه نهاوند:

رسالت خبرنگاران و طلاب ترویج فرهنگ دینی است

رسالت خبرنگاران و طلاب ترویج فرهنگ دینی است

نهاوند- امام‌جمعه نهاوند بابیان اینکه فضای مجازی فضایی لغزش آمیز است، گفت: رسالت خبرنگاران و طلاب ترویج فرهنگ دینی و شفاف‌سازی ضد فرهنگ‌ها است.

به گزارش خبرنگار مهر، اهالی رسانه‌ نهاوند ظهر سه‌شنبه با حضور در دفتر امام‌جمعه این شهر به مناسبت روز خبرنگار با ایشان دیدار کرده و به گفتگو نشستند.

در این دیدار صمیمانه که در دومین روز از هفته خبرنگار انجام شد نمایندگان رسانه‌های حاضر در شهرستان پس از فرمایشات و عرایض امام‌جمعه سؤالات و مباحثی در خصوص شهرستان نهاوند مطرح کردند.

در ابتدای این دیدار حجت‌الاسلام‌ عباسعلی مغیثی امام جمعه نهاوند ضمن تبریک و تهنیت هفته خبرنگار و ولادت حضرت معصومه و آغاز دهه کرامت، گفت: همچنان که آیات و روایات موجود است هر عملی انسان در دنیا انجام می‌دهد در قیامت باید پاسخگوی آن باشد.

وی افزود: برای من و شمای خبرنگار که تریبون و جایگاهی در اختیار داریم و می‌توانیم مباحث و مواردی را با مردم در میان بگذاریم و یا اینکه مسائلی را شفاف‌سازی کنیم باید مراقب باشیم که خدایی نکرده خلاف آنچه است ننویسیم و نگوییم چراکه در آخرت باید پاسخگو باشیم.

وی با اشاره به معاهده سال ۱۲۷۰ هجری شمسی در عصر ناصرالدین‌شاه، گفت: در آن زمان پس از تصویب معاهده تنباکو ایران با انگلستان میرزای شیرازی که از روحانیون و علمای آن زمان بود با توجه به ضررهای موجود در این معاهده آن را حرام اعلام کرد که با مخالفت دستگاههای دولتی آن زمان مواجه اما نهایتاً موجب شد کمر استکبار جهانی در آن زمان شکسته شود.

امام جمعه نهاوند ادامه داد: آن زمان میرزای شیرازی پس از شکست استکبار علیرغم پیروزی ناراحت شد و علت را از وی جویا شدند و گفت از این ناراحت هستم که استکبار جهانی به تأثیر حرف روحانیت و علما بر مردم پی برد و بر آن نفوذ خواهد کرد.

وی گفت: پس از ۱۸ سال از آن ماجرا یعنی در سال ۱۲۸۸ دشمن از مرجعیت و روحانیون به خاطر تبلیغ دین اسلام در تهران انتقام گرفت و عده‌ای از برادران را به دار آویختند.

وی خاطرنشان کرد: حال شما خبرنگاران باید توجه داشته باشید تا خدایی نکرده زمانی از رسالت خود دور نشوید و لغزشی در این راه نداشته باشید چراکه دشمن همیشه به دنبال نفوذ از منافذ مختلف به‌نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.

حجت‌الاسلام‌ مغیثی با اشاره به روایتی از امام صادق(ع)، گفت: قله دین نماز، زکات و ولایت است اگر مسلمانان این سه مهم را داشته باشند و نسبت به حفظ و حراست از آن کوشا باشند قطعاً به دین آن‌ها آسیبی وارد نخواهد شد.

وی ادامه داد: متأسفانه امروز جامعه ما در معرض آسیب‌های گسترده فضای مجازی است لذا باید نسل جوان جامعه را مراقبت کنیم تا از لغزش‌ها و انحرافاتی همچون جنسی، مفاسد اجتماعی چون سیگار مواد مخدر و غیره در امان بمانند.

وی بابیان اینکه فضای مجازی فضایی لغزش آمیز است، گفت: رسالت خبرنگاران و طلاب ترویج فرهنگ و شفاف‌سازی ضد فرهنگ‌ها است.

امام جمعه نهاوند با اشاره به نقش روحانیون و نهادهای فرهنگی، گفت: نمی‌شود مسائل و معضلات فرهنگی تنها بر گردن یک شخص یا سازمان انداخت بلکه همه در آن دخیل هستند، روزی که ائمه جماعات را به‌عنوان رئیس شورای فرهنگ عمومی استان‌ها و شهرستان‌ها منصوب کردند و دستورالعمل اجرای آن آمد بنده با این کار مخالف بودم چراکه مسائل فرهنگی و اقداماتی که می‌توان انجام داد به‌منزله اقیانوسی است  بی‌انتها اما در این راستا به این جامعه که در معرض پرسش‌ها و پاسخ‌های مختلف از سوی دیدگاه‌های مختلف هستند هیچ اعتبار دولتی نمی‌دهند.

وی گفت: در زمان استانداران سابق همدان نیز این مسئله مطرح‌شده بوده که کمبودهای فرهنگی و علل آن را از مسئول شورای فرهنگ عمومی بپرسید!

وی به نقش خبرنگاران در انتقال مفاهیم ناب و موثق در فضای پر از کذب فضای مجازی بی‌بدیل عنوان کرد و گفت: ما هیچ‌گاه به دنبال این نبودیم که امتیازی به شخص یا خبرنگاران بدهیم که بخواهد اخبار نماز جمعه را منعکس کند اما از عزیزانی که به‌صورت مستمر این اخبار را پوشش می‌دهند کمال تشکر راداریم هرچند که در مسیر عاقبت‌به‌خیری خود به این وسیله قدم برمی‌دارند.

حجت‌الاسلام‌ مغیثی  افزود: متأسفانه ارتباط ما با صداوسیمای مرکز همدان بسیار ضعیف است و این مسئله به نماینده این خبرگزاری مربوط نمی‌شود گویا آقایان سایر شهرستان‌ها در مرکز پارتی دارند و یا اینکه نورچشمی‌تر از نهاوند هستند بااین‌وجود بازهم از زحمات نماینده صداوسیمای مرکز همدان در نهاوند تشکر می‌کنیم که با امکانات حداقلی در حال انجام‌وظیفه است.

کد خبر 3730071

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha