به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر ، بر اساس گفته هاي اعضاي تعاوني برق منطقه تهران اين شركت در سال 77 اقدام به خريد زميني در خيابان كامرانيه شمالي واقع در منطقه يك شهرداري كرده است كه پس از گذشت 9 سال از زمان خريد زمين ، شهرداري منطقه به اين تعاوني مجوز ساخت نداده است كه در پي اين اعتراض عنوان شد حدود 200 نفر از كاركنان برق تهران با فروش لوازم زندگي به اميد صابخانه شدن به حساب اين تعاوني پول واريز كردند.
همچنين بر اساس ادعاهاي اين افراد ، گودبرداري زمين انجام شده و بنا به دلايلي شهرداري منطقه يك به اين تعاوني مسكن اجازه ساخت و ساز نداده اند.
گفته هاي اعضاي اين تعاوني كه امروز همزمان با برگزاري 257 جلسه علني شوراي شهر و در محل ساختمان اين نهاد تجمع كرده بودند ، حاكي از آن است كه مساحت زمين در اختيار اين تعاوني 7 هزار متر است. در صورتي كه كميسيون عمران شوراي شهر تهران با احداث اين مجتمع موافقت كند ، شهرداري منطقه اجازه ساخت آن را اعطا خواهد كرد.
به گزارش خبرنگار مهر ، رئيس كميسيون فني و عمراني شوراي شهر تهران به درخواست خبرنگاران در جمع اين افراد معترض قرار گرفت و گفت: زمين در اختيار اين تعاوني بر اساس راي اعضاي شوراي شهر دوره اول ، باغ بوده و نمي توان در زميني كه راي باغ دارد ، مجتمع مسكوني احداث كرد.
حسن زياري اضافه كرد: اصلاحيه اي كه در خصوص زمين هاي داراي راي باغ در شوراي شهر تهران مصوب شده حاكي از آن است كه مي توان در 30 درصد از زميني كه داراي راي باغ است اقدام به احداث واحد مسكوني كرد و اين درحالي است كه اين مقدار در گذشته تنها 10 درصد بوده است.
وي در عين حال تاكيد كرد: انجام گودبرداري براي زميني كه راي باغ داشته خطا بوده و شهرداري منطقه يك در اين باره شيطنت انجام داده است.
عضو شوراي شهر تهران خاطر نشان كرد: براي حل مشكل اين تعاوني ، كميسيون فني و عمراني شوراي شهر تهران تشكيل جلسه داده و در خصوص حل اين مشكل در صدد هستيم تا در كميسيون اجازه ساخت 45 درصد از مساحت زمين متعلق را كه داراي راي باغ است صادر كنيم تا به اين ترتيب مشكل اين تعاوني حل شود.
زياري ادامه داد: بايد احداث واحد مسكوني در 45 درصد از فضاي زمين ، داراي راي كميسيون باشد تا اين موضوع در آينده مورد سوء استفاده قرار نگرفته و موجب تخلفات بعدي را ايجاد نكند.
رئيس كمسيون فني و عمران شوراي شهر تهران در جمع خبرنگاران در خصوص وجود تخلفات اين چنيني تاكيد كرد: تخلف صورت گرفته شيوه اي بوده است كه از گذشته مرسوم بوده و در زميني كه راي باغ داشته با استفاده از مجوز و يا ساير رانت ها و لابي ها ، گوبرداري صورت مي گرفته و تا به اين ترتيب شهرداري و شوراي شهر در موقعيت يك عمل انجام شده قرار بگيرند.
وي افزود: البته اعضاي تعاوني شركت برق منطقه اي تهران داراي مجوز گودبرداري بوده اند و اميد است كه 4 چهارشنبه و يا يك شنبه هفته آنده با تشكيل جلسه اي در كميسيون فني و عمراني ، احداث واحد مسكوني در 45 درصد از فضاي زمين تعاوني شركت منطقه اي برق تهران مصوب شود تا به اين ترتيب اين مشكل حل شود.
به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر ، در جلسه امروز شوراي شهر تهران كه نخستين جلسه پس از 3 هفته تعطيلات تابستاني محسوب مي شد ، 4 عضو شوراي شهر تهران حضور نداشتند.
بر اساس اين گزارش ، اين جلسه بدون حضور زريبافان ، اميررضا واعظ آشتياني ، خسرو دانشجو و مهدي چمران و به رياست حسن بيادي برگزار شد.
نظر شما