پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۲ مرداد ۱۳۹۵، ۱۵:۱۰

رئیس شورای شهر چالوس:

۱۱ میلیارد تومان برای تملک اراضی رینگ شهری چالوس هزینه شد

۱۱ میلیارد تومان برای تملک اراضی رینگ شهری چالوس هزینه شد

چالوس – رئیس شورای شهر چالوس بابیان اینکه آوازه ترافیک چالوس جهانی شده، میزان هزینه برای تملک املاک و آزادسازی رینگ شهری را بیش از ۱۱ میلیارد تومان اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، طهمورث مختاری ظهر سه‌شنبه در جلسه بررسی مشکلات عمرانی چالوس گفت: یکی از مشکلات جدی چالوس ترافیک است و از سال‌ها قبل فاز اول رینگ دو و فاز یک رینگ یک شهری از قبل در دستور کار بوده است.

وی اظهار داشت: بیش از ۱۱ میلیارد تومان برای تملک املاک ۵۰ هزار متر در یک جاده ۴۵ متری هزینه شده است اما چند ماه بعد از آزادسازی مسیر، در مسئله بودجه و مصالح با مشکل مواجه شدیم و با بودجه شهرداری امکان‌پذیر نیست.

رئیس شورای شهر چالوس اظهار داشت: تنها کاری که ترافیک را حل می‌کند اجرای رینگ دوم بوده که تملک اراضی در دست اقدام است.

وی بابیان اینکه آوازه ترافیک چالوس جهانی شده است به معضل دفن زباله اشاره کرد و گفت: سی سال پیش هزار متر برای دفن زباله بود که امروز هفت هکتار شده است و باید راهکاری برای این مشکل پیدا شود.

وی کمبود فضای سبز و پارک را از دیگر مشکلات برشمرد و گفت: از پارک شهدای گمنام چالوس تنها نامی از آن باقی‌مانده است.

کد خبر 3730140

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha