به گزارش خبرنگار مهر، حسین بختیاری ظهر سه شنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان اراک اظهار داشت: در شورای فرهنگ عمومی به دنبال آن هستیم که بر ساماندهی فرهنگ در جامعه نگاه عمیق و کارشناسی داشته باشیم.
وی اظهار داشت: بر این باوریم که بحث های فرهنگی پیچیده است و در پیگیری، برنامه ریزی و اجرای امور فرهنگی باید دقت و حساسیت های لازم مدنظر قرار گیرد به نحوی که اقشار جامعه را با خود همراه کند و نابسامانی هایی که در فرهنگ عمومی وجود دارد را سامان دهد.
فرماندار اراک بیان داشت: در اجرا و تدوین برنامه های فرهنگی از موازی کاری باید پرهیز شود و اینطور نباشد که هر دستگاه فرهنگی براساس رای، نظر و سلیقه خود اقدام کند.
بختیاری ادامه داد: در این راستا موازی کاری باعث می شود که هم هزینه هدر رفته، هم اتفاق خوبی رخ نداده و هم نتیجه مطلوب حاصل نشود.
فرماندار اراک افزود: اراک از لحاظ ظرفیت های فرهنگی از شرایط خوبی برخوردار است، سوابق تاریخی و وجود مشاهیر و مفاخر در گذشته و حال حاضر استان مرکزی گواه این ادعا است.
بختیاری گفت: با وجود پیشینه فرهنگی، کار فرهنگی در این شهر دشوار نیست و تنها نیاز به انسجام و یکپارچگی و عزم جدی در دستگاه های متولی را می طلبد.
فرماندار اراک اظهار داشت: دشمن از طریق وسائل مختلف ارتباط جمعی، فضای مجازی و با صرف هزینه های سنگین برای ضربه زدن به فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی نظام بهره گرفته و به خاطر همین هجمه ها در شرایط فعلی ارتقای فرهنگ در جامعه بیش از هر زمان دیگر نیاز است.
در پایان این نشست، اعضای شرکت کننده نظرات خود را مطرح کردند و مقرر شد کمیته ای متشکل از آموزش و پرورش، تبلیغات اسلامی، ارشاد اسلامی، دادگستری، شورای اسلامی شهر و دانشگاه ها برای رصد کردن مسائل فرهنگی و مطرح کردن آن در نشست های بعدی تشکیل شود.
نظر شما