پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۷ شهریور ۱۳۸۵، ۱۳:۱۹

/ در صورت تشخيص قاضي /

حضانت موقت كودك آزار ديده به بهزيستي واگذار مي شود

حضانت موقت كودك آزار ديده به بهزيستي واگذار مي شود

معاون دفتر آسيب هاي اجتماعي سازمان بهزيستي گفت: در صورت تشخيص قاضي دادگاه مبني بر آزار ، اذيت و آسيب كودك توسط والدين ، حكم حضانت موقت كودك به بهزيستي واگذار مي شود.

دكتر غلامرضا رضايي فر در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر ، در خصوص حمايت بهزيستي ازكودك آزاري افزود: پس از تماس با خط تلفن 123 مددكاران سازمان به آدرس كودك مورد نظر مراجعه وضعيت آزار و اذيت كودك را بررسي مي شوند و درصورت مشاهده آسيب جدي براساس حكم قضايي عمل مي شود.

وي خاطر نشان كرد: در مرحله اول و تائيد آزار و اذيت كودك قاضي دادگاه حكم حضانت موقت كودك را به بهزيستي مي دهد و پس ازپايان يافتن زمان حكم ، در صورت تشخيص قاضي و بهبود وضعيت والدين كودك ، حكم تغيير مي كند در غير اينصورت حضانت دائمي كودك به سازمان بهزيتسي داده مي شود.

معاون دفتر آسيب هاي اجتماعي سازمان بهزيستي تاكيد كرد: البته صلاح كودك است كه در درجه اول حضانت وي به بستگان نزديك داراي صلاحيت سپرده شود و در غير آن در مراكز بهزيستي نگهداري خواهد شد.

رضايي فر در مورد زنان آزار ديده ، گفت: پس از تاييد آزار اين زنان از سوي پزشك قانوني ، به طور موقت در مراكز بهزيستي نگهداري خواهند شد و كارشناسان حقوقي وضعيت و پرونده زن خشونت ديده را پيگيري مي كنند و در اين صورت زن مي تواند درخواست ديه كند. در نهايت چنانچه اين روند و آسيب و اذيت در زندگي زن از سوي همسر ادامه پيدا كند ، مي تواند در خواست طلاق كند.

کد خبر 373045

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha