به گزارش خبرنگار مهر، نیاز علی ابراهیمی پاک ظهر چهارشنبه در جلسه هماهنگی جشنواره شیره پزی در استان که با حضور حضرتی ها مدیر کل میراث فرهنگی و گردشگری استان ومعاونین و مدیران سازمان جهادکشاورزی استان قزوین برگزار شد اظهار کرد: استفاده از فرآورده های انگور به ویژه شیره نقش بسزایی در پیشبرد اقتصاد خانواردهای انگور کار استان دارد.
وی تصریح کرد: برگزاری جشنواره های محصولات کشاورزی باعث رونق و رشد تولید محصول در استان می شود.
به گفته ابراهیمی پاک؛ جشنواره انگورو جشنواره شیره امسال در تاکستان برگزار می شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با اشاره به وجود ۳۵ هزار هکتار باغ انگور در استان گفت: تولید این محصول در استان ۳۰۰ هزار تن است.
ابراهیمی پاک اضافه کرد: امیدواریم با اصلاح روش های آبیاری، سطح تولید محصول در باغ های انگور استان را از هر هکتار ۱۰ تن به ۳۰ تن افزایش دهیم و با این کار میزان تولید این محصول در استان را به ۳ برابر افزایش دهیم.
مدیر کل میراث فرهنگی وگردشگری استان قزوین هم گفت : هم اکنون ۳۶ اثرمعنوی از استان قزوین ثبت معنوی شده است.
وی اظهار داشت: برای ثبت یک اثر باید مستندات آن نیز دقیق و واقع بینانه باشد.
حضرتی ها تاکید کرد: جشنواره فرآورده های انگور مثل شیره و سرکه که قابلیت دارند بایددر جشنواره فراورده های انگور مطرح شوند.
وی گفت: جشنواره هایی که با مشارکت مردم برگزار شود جذابیت و پایداری بیشتری خواهد داشت.
مدیر کل میراث فرهنگی وگردشگری استان قزوین اضافه کرد : اگر به مردم اعتماد کنیم و از مردم کمک بگیریم بهتر می توانیم امور را پیش ببریم.
حضرتی ها گفت: برگزار ی جشنواره ها باید شادی و شعف اجتماعی را بدنبال داشته باشد و مردم در این امر مشارکت گسترده ای داشته باشند.
نظر شما