به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه العهد، «شیخ نعیم قاسم» معاون دبیرکل حزب الله لبنان قانون بانکی آمریکا علیه این حزب را بسیار کم تاثیر دانسته و اعلام کرد که این قانون حتی یک درصد هم تاثیری نداشته است چرا که حزب الله ارتباطی با سیستم بانکی ندارد.
معاون دبیر کل حزبالله لبنان در مصاحبه با خبرگزاری رویترز تصریح کرد که بانک مرکزی و بانک های لبنان تأثیر قانون بانکی آمریکا را که با هدف ضربه زدن به منابع مالی حزب الله وضع شده بود، کاهش دادهاند.
شیخ قاسم همچنین بیان داشت که اجرای قانون بانکی تا به امروز از طریق بخشنامه های بانک مرکزی لبنان متوازن و منطقی بوده و ان شاء الله وضعیت به همین منوال ادامه خواهد داشت.
وی پیرامون انتخاب رئیس جمهور لبنان هم تصریح کرد که اگر طرف مقابل اراده ای برای این امر داشته باشد حل آن طی ۲۴ ساعت ممکن است.
شیخ نعیم قاسم با تاکید بر حمایت حزب الله از نامزدی «میشل عون» برای انتخابات ریاست جمهوری لبنان، گفت: اگر رقبای سیاسی خواستار حل این بحران هستند، می توانند طی ۲۴ ساعت آن را حل کنند و می توان با گفتگو میان جریان های مختلف بر سر انتخاب میشل عون به توافق رسید.
معاون دبیرکل حزب الله لبنان در ادامه گفت: اگر عربستان با انتخاب رئیس جمهور موافقت کند فردا رئیس جمهور انتخاب می شود چرا که جریان المستقبل قادر به تصمیم گیری بدون موافقت عربستان نیست.
وی افزود: ما منتظر توافق عربستان و ایران نیستیم بلکه منتظریم تا عربستان جریان المستقبل را برای تصمیم گیری در خصوص انتخاب رئیس جمهور آزاد بگذارد. اگر این امر حل شود می توانیم رئیس جمهور را انتخاب کنیم و هرگونه بحث خارج از این حوزه هدر دادن وقت است.
نظر شما