پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۴ مرداد ۱۳۹۵، ۸:۲۸

دبیر انجمن آسیب شناسی ایران:

پاتولوژیست ها بهترین متولیان آزمایشگاه های بالینی هستند

پاتولوژیست ها بهترین متولیان آزمایشگاه های بالینی هستند

دبیر انجمن آسیب شناسی ایران، معتقد است که پاتولوژیست ها بهترین متولیان آزمایشگاه های بالینی هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمد علی برومندصبح پنج شنبه در همایش یکروزه پاتولوژیست های ایران که در محل کتابخانه ملی برگزار می شود، عنوان کرد: در حال حاضر در کشور ما مدیریت بسیاری از آزمایشگاه های بالینی بر عهده پاتولوژیست ها است اما در تبیین این جایگاه هنوز با ایده ال فاصله داریم و باید در این زمینه تلاش بیشتری بکنیم.

وی گفت: در این گردهمایی علمی یک روزه به مهم ترین مباحث علمی و آموزشی پرداخته خواهد شد که از مهم‌ترین آن می توان به نقش پاتولوژیست در تفسیر آزمایشات و کنترل کیفی و مدیریت آزمایشگاه های بالینی توسط پاتولوژیست ها اشاره کرد.

برومند با بیان اینکه پاتولوژیست ها با توجه به محتوای اموزشی دوران تحصیل خود میتوانند بهترین گزینه برای راهبری علمی و مدیریتی برای ازمایشگاه بالینی باشند اظهار امیدواری کرد تا فارغ التحصیلان جوان این رشته بیش از پیش در شکوفایی و شناساندن این رشته تخصصی پزشکی تلاش نموده و نقاط ضعف موجود را بر طرف نمایند.

وی افزود: برای مثال یکی از نقاط ضعف عدم شناخت مناسب سایر همکاران متخصص نسبت به رشته پاتولوژی علی الخصوص کلینیکال در ایران بوده و این مسئله منجربه کاهش کارایی همکاران و همکاری های ضعیف بین رشته ای شده و نیاز به اموزش در این زمینه را الزامی مینماید.

دبیر انجمن آسیب شناسی ایران در پایان خاطر نشان کرد: همایش یک روزه پاتولوژیست های ایران دارای ۳.۷۵ امتیاز بازآموزی برای شرکت کنندگان است.

کد خبر 3731665

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha