پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۴ مرداد ۱۳۹۵، ۲۱:۳۵

فرماندار مهدیشهر:

شهمیرزاد میزبان شهرهای نمونه گردشگری کشور شد

شهمیرزاد میزبان شهرهای نمونه گردشگری کشور شد

مهدیشهر - فرماندار مهدیشهر ضمن اشاره به آغاز همایش شهرهای نمونه گردشگری کشور در شهمیرزاد، گفت: این جشنواره فرصتی طلایی برای آشنایی با این منطقه نمونه گردشگری خواهد بود.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن ارگی غروب پنج شنبه در آئین افتتاحیه جشنواره شهرهای نمونه گردشگری ایران به میزبانی پارک پردیس شهمیرزاد، با بیان اینکه این بخش می توان میزبان چهارفصل صنعت توریسم باشد، ابراز داشت: زیبایی های این بخش و همچنین شهرستان مهدیشهر ظرفیتی ویژه برای صنعت توریسم است.

وی با اشاره به وجود بزرگترین باغ گردوی جهان در بخش شهمیرزاد به وسعت ۷۰۰ هکتار، افزود: فاصله حدود ۲.۵ ساعته شهمیرزاد به پایتخت و نیز شهرهای ساحلی دریای خزر در استان مازندران از امتیازات شهر نمونه گردشگری بین‌المللی شهمیرزاد است.

فرماندار مهدیشهر همچنین با اشاره به منطقه حفاظت شده پرور، گفت: این منطقه زیست گاه ده ها گونه جانوری ویژه از کل، بز، قوچ، میش، خرس، پلنگ تا انواع پرندگان است که می تواند مورد توجه ویژه گردشگران قرار گیرد.

ارگی با اشاره به پارک ملی صیدوا به عنوان دیگر جاذبه گردشگری شمیرزاد، افزود: با سرمایه گذاری بر روی صنعت توریسم شهمیرزاد می توانیم این شهر را در جهان معرفی کنیم.

وی خواستار توجه ویژه مسئولان به مقوله اقامت مسافران شد و ادامه داد: در سال های اخیر اقدامات بسیار خوبی در زمینه صنعت گردشگری شهمیرزاد صورت گرفته که امیدواریم این صنعت در ادامه نیز توجه مسئولان را همراه داشته باشد.

فرماندار مهدیشهر همچنین گفت: حضور دو شهر نمونه گردشگری بسطام و شهمیرزاد از استان سمنان در میان شهرهای نمونه گردشگری کشور نشان دهنده ظرفیت خوب این استان در زمینه گردشگری است.

اجرای جشنواره بازی‌های بومی و محلی بخش شهمیرزاد شامل بازی‌های طناب‌کشی، دو سنگ که، توب برکه، زو، پابزن و خوزکه به روش باغبونی از بخش‌های جانبی این جشنواره ملی است.

شهمیرزاد میزبان شهرداران و مسئولان گردشگری شهرهای نموه گردشگری کشور شامل نیشابور، بسطام، رامسر، لاهیجان، سرعین، ماهان، کاشان، شیراز، ری، دماوند، میبد، تفت و ابرکوه است.

این جشنواره از امروز تا ۲۲مردادماه ادامه دارد.

کد خبر 3732220

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha