پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۷ شهریور ۱۳۸۵، ۱۵:۱۵

دبيركل خانه كارگر:

دولت براي حل مشكلات بازنشستگان قول داده است

دبيركل خانه كارگر تاكيد كرد: به دليل بالا بودن نرخ رشد پايه در كشور امسال بالاترين ركورد ورودي نيرو به بازار كار را خواهيم داشت.

به گزارش خبرنگار اقتصادي "مهر"، عليرضا محجوب در جمع كار گران اراك در مسجد الزهراي اين شهر با تاكيد بر لزوم سامان دهي ومديريت مناسب اين امر تصريح كرد:بحث بهسازي قراردادهاي كارگري و شركت‌هاي پيمانكاري در مجلس در راستاي همين موضوع مطرح است.

 

محجوب اصلاح قانون كار در راستاي حمايت از كارگر را ضروري و در تقويت كار كشور خواند وگفت:اميد است اين وضعيت در تعامل با يكديگر به سامان دهي مطلوب برسد.

 

وي با اشاره به اينكه اعتبار 700 ميليارد توماني تخصيص يافته به بازنشستگان به بازنشستگان كشوري  تعلق يافته است، افزود:بازنشستگان در اين باره گلايه دارند و دولت نيز قول متمم بودجه براي حل مشكلات بازنشستگان كل كشور را داده است.

 

دبير كل خانه كارگر اجراي نامناسب طرح همسان سازي مستمري بگيرها را مورد انتقاد  بازنشستگان خواند وگفت:اين موضوع در حال پيگيري است تا تفاوت‌ها در اجراي اين طرح كاهش يابد.

 

وي در ادامه با اشاره به اينكه مصوبه اصلاح قانون كار از سوي برخي نمايندگان مسكوت اعلام شد، افزود:بالاخره زمان سكوت پايان مي يابد وبايد به مشكلات كارگران ولزوم حمايت از آنان توجه كرد.

کد خبر 373223

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha