پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۵ مرداد ۱۳۹۵، ۰:۴۶

فرماندار دامغان:

۵۰ تخت بیمارستان ولایت دامغان راکد و غیر فعال است

۵۰ تخت بیمارستان ولایت دامغان راکد و غیر فعال است

دامغان- فرماندار دامغان گفت: در حال حاضر ۵۰ تخت بیمارستان ولایت این شهر با تجهیزات کامل وجود دارد که غیر فعال هستند و با استفاده از آنها می توان بسیاری از مشکلات درمانی را رفع کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر مجد عصر پنج شنبه و در نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه بهداشت و درمان دامغان به میزبانی فرمانداری، ضمن بیان اینکه دلیل غیرفعال بودن تخت های بیمارستان دامغان نبود پرستار به اندازه کافی است، ابراز داشت: دانشگاه علوم پزشکی سمنان باید با تامین پرستار و راه اندازی تخت های موجود را فعال کند.

وی افزود: تلاش ها و زحمات بسیار فراوانی از سوی کادر پزشکی دامغان در بیمارستان ولایت در ارائه خدمات به بیماران و مراجعه کنندگان صورت می گیرد که جای تقدیر و تشکر دارد و انتظار آن است که این خدمات و زحمات بیش از گذشته تقویت شود.

طرح تحول نظام سلامت نقطه قوت دولت یازدهم

فرماندار دامغان در بخش دیگری از سخنان خود، ضمن بیان اینکه اجرای طرح تحول نظام سلامت یکی از خدمات ممتاز و نقطه قوت دولت است، گفت: در سه سال گذشته تاکنون شاهد ارائه خدمات مطلوب در حوزه بهداشت و درمان در سطح کشور هستیم و با اجرای موفق طرح تحول سلامت در حوزه بهداشت و درمان بر این خدمات ارائه شده افزوده و امروز ارائه خدمات در حوزه بهداشت و درمان با گذشته قابل مقایسه نیست.

مجد با بیان اینکه مردم به بیمارستان و تیم های پزشکی دامغانی اعتماد دارند، افزود: این اعتماد یک سرمایه است و باعث شده تا شهروندان برای درمان کمتر به شهرهای دیگر مراجعه کنند.

وی به  بحث افزایش رشته ها در دانشکده بهداشت دامغان پرداخت و بیان داشت: از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی سمنان می خواهیم به این خواسته توجه ویژه داشته داشته باشند.

درمانگاه دیباج نیازمند توجه مسئولان

فرماندار دامغان همچنین گفت: با توجه به قدمت بالای ساختمان درمانگاه بهداشتی و درمانی در شهر دیباج و قرار گرفتن این ساختمان در تعریض، وجود یک ساختمان جدید برای شهر ضرورت دارد.

مجد به بحث فروش خانه های سازمانی بهداشت و درمان در دامغان از سوی دانشگاه علوم پزشکی سمنان نیز اشاره کرد و گفت: در آمد حاصل از فروش خانه های سازمانی بهداشت و درمان شهرستان باید در این شهر هزینه  و نباید ریالی از آن خارج شود.

کد خبر 3732247

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha