پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۵ مرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۳۱

توسط نشر معارف؛

کتاب «اموال و ثروت‌های عمومی در حکومت اسلامی» منتشر شد

کتاب «اموال و ثروت‌های عمومی در حکومت اسلامی» منتشر شد

کتاب «اموال و ثروت‌های عمومی در حکومت اسلامی» با تحقیق و نگارش حجت‌ الاسلام و المسلمین محمدمهدی بهداروند به همت دفتر نشر معارف منتشر شد.

کتاب «اموال و ثروت‌های عمومی در حکومت اسلامی» که برگرفته از درس‌های خارج فقه آیت الله محمد مومن قمی است که با تحقیق و نگارش حجت‌ الاسلام و المسلمین محمدمهدی بهداروند به چاپ رسید.

این کتاب در دو بخش «کلیات و مفاهیم» و «منابع مالی و ثروت‌های عمومی» تنظیم و تدوین شده است. بخش دوم کتاب در چهار فصل به مباحثی چون خمس، زکات، زکات الفطره، انفال، جزیه، موقوفات عامه، اراضی مفتوحه عنوه و غنائم بدون جنگ در زمان حکومت اسلامی می پردازد.

حجت‌ الاسلام بهداروند در مقدمه کتاب می‌نویسد: «آن چه در این مباحث درصدد بررسی آن هستیم، موضوع منابع مالی و ثروت‌‏های عمومی در حکومت اسلامی است که برگرفته از درس خارج ولایت فقیه استاد گرانقدر آیت ‏الله محمد مومن قمی(دام ظله) در سال‏‌های ۹۳ تا ۹۴ است. آنچه در این کتاب محور بحث و بررسی قرار گرفته، موضوع جایگاه ولی امر فقیه غیر معصوم در زمان غیبت در عرصه حکومت و ولایت اسلامی در رابطه با منابع مالی حکومت اسلامی است.»

دفتر نشر معارف تاکنون از این استاد برجسته حوزه علمیه قم و عضو شاخص جامعه مدرسین و فقهای شورای نگهبان، پنج کتاب «بررسی وظایف و حدود اختیارات ولی فقیه»، «منابع مالی در حاکمیت فقیه»، «جایگاه احکام حکومتی و اختیارات ولی فقیه» و «حکومت حکیمانه» (نقد و بررسی نظریه حکمت و حکومت دکتر مهدی حائری یزدی) و «خاطرات و گفت‌وگوهای سیاسی آیت الله مومن» منتشر کرده است.

کد خبر 3732423

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha