پیمان نامداری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: روز جمعه یک سیلندر گاز پیک نیک در روستای زاکان از توابع شهرستان قزوین منفجر شد و چند نفر از روستاییان مجروح و دچار سوختگی شدند.
نامداری تصریح کرد: پس از اطلاع از این حادثه بلافاصله ماموران اورژانس با یک دستگاه آمبولانس و یک دستگاه اتولانس(اتوبوس آمبولانس) به محل حادثه اعزام شدند که شش نفر از مجروحان به بیمارستان شهید رجایی منتقل شدند و تحت درمان قرار گرفتند.
رئیس مرکز فوریتهای پزشکی قزوین یادآور شد: یک نفر از مجروحان با رضایت شخصی از بیمارستان مرخص شد و دو نفر از مجروحان در محل حادثه درمان شدند.
بر اساس گفته دکتر نامداری حال 5 نفر از مجروحان به دلیلی سوختگی شدید وخیم است و یک نفر سوختگی 60 درصد دارد که این افراد تحت مراقبت های ویژه پزشکی قرار دارند.
روستای زاکان در 18 کیلومتری شهر قزوین قرار دارد.
نظر شما