پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۶ مرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۳۵

با حضور ۳۰ شاعر؛

جشنواره بین المللی شعررضوی به زبان ترکی در آذربایجان غربی آغاز شد

جشنواره بین المللی شعررضوی به زبان ترکی در آذربایجان غربی آغاز شد

ارومیه- یازدهمین جشنواره بین المللی شعر رضوی به زبان ترکی آذری صبح روز شنبه با حضور شاعران ایرانی و خارجی در ارومیه آغاز شد.

 به گزارش خبرنگار مهر، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی در آیین آغاز به کار این جشنواره با بیان اینکه یازدهمین جشنواره شعر رضوی امسال در سه بخش برگزار می‌شود اظهاراشت: امسال این جشنواره در بخش بین المللی و داخلی که بخش داخلی آن شامل شعر کلاسیک و بخش شعر مداحی است برای نخستین بار  اجرا می‌شود.

وی ادامه داد: در این جشنواره یک روزه که تا امشب ادامه دارد، بیش از ۳۰ شاعر، شعرهای خود را در وصف حضرت امام رضا(ع)، حضرت معصومه(س) و اهل بیت عصمت و طهارت(ع) می سرایند.

حجت الاسلام کریمی افزود: ۲۴۲ اثر از شعرای داخلی و خارجی به دبیرخانه یازدهمین جشنواره بین المللی شعر رضوی به زبان ترکی آذری ارسال شده است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی یاد آور شد: از این تعداد ۲۲۲ اثر از شعرای داخلی و ۲۰ اثر از شعرای خارجی به دبیرخانه رسیده که مورد داوری قرار می گیرد.

وی اضافه کرد: علاوه بر شعرایی از استان های مختلف کشور از جمله تهران، البرز، خراسان رضوی، فارس، اردبیل، آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی، شاعران ارزنده ای از کشورهای جمهوری آذربایجان، ترکیه، عراق، آلمان و جمهوری خودمختار نخجوان در این دوره از جشنواره شرکت کرده اند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی گفت: برگزاری نمایشگاه عکس رضوی، حضور استادان شعر اهل بیت(ع) و بهره مندی از اشعار آنها و همچنین شعر خوانی از جمله برنامه های این آیین فرهنگی و هنری است.

حجت الاسلام کریمی با اشاره به سابقه طولانی برگزاری این جشنواره در ارومیه گفت: همراهی مردم با برگزار کنندگان این جشنواره بسیار خوب بوده که امیدواریم امسال نیز شاهد حضور پرشور مردم در آن باشیم.

این جشنواره تا ساعت ۲۰ امروز ادامه دارد و آیین اختتامیه آن شامگاه امروز در ارومیه برگزار می شود.

کد خبر 3733239

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha