پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۶ مرداد ۱۳۹۵، ۱۸:۴۳

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان یزد خبر داد:

کاهش نذورات امامزاده‌های یزد/ تلاش برای شناسایی موقوفات روستاها

کاهش نذورات امامزاده‌های یزد/ تلاش برای شناسایی موقوفات روستاها

یزد ـ مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان یزد از کاهش نذورات امامزاده‌های یزد خبر داد و گفت: به نظر می‌رسد مشکلات معیشتی و فشار اقتصادی بر روی خانواده‌ها بر کاهش نذورات مردمی اثر گذاشته است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حسین زارع زاده در نشستی خبری میزان نذورات امامزاده‌ها و بقاع متبرکه استان یزد حدود ۹ درصد کاهش داشته است که به نظر می‌رسد این کاهش به دلیل مشکلات اقتصادی مردم رخ داده است.

وی با اشاره به اینکه هزینه جاری بقاع متبرکه استان یزد بالغ بر ۷۰۰ میلیون تومان بوده است، ‌ افزود: با کاهش نذورات مردمی در تامین هزینه های جاری بقاع و امامزاده ها با مشکل مواجه خواهیم شد.

زارع زاده در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه در حال حاضر ۱۲ هزار موقوفه ثبت شده با حدود ۵۰ هزار رقبه وقفی در استان یزد وجود دارد، بیان کرد: شاید به همان تعدادی که موقوفات در اوقاف ثبت شده، به همان میزان نیز موقوفات ثبت و شناسایی نشده در استان داشته باشیم.

وی تاکید کرد: موقوفات ثبت نشده به شکل ویژه در روستاها قابل مشاهده است که مردم از گذشته‌های دور و قبل از پیروزی انقلاب اسلامی خود آن را اداره می کردند و اکنون نیز به خاطر سابقه ذهنی که مردم از دوران قبل از انقلاب دارند، تمایل دارند خود در این زمینه اقدام کنند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان یزد یادآور شد: در این راستا تلاش می کنیم با استفاده از ظرفیت مردمی و انجمن یاوران وقف، اعتماد مردم را با عمل به نیات واقف جلب کنیم و با ثبت موقوفات آنها را برای همیشه ماندگار کنیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مشکلاتی که در حوزه نیروی انسانی در ادارات اوقاف شهرستان‌های استان یزد وجود دارد، ‌ افزود: در برخی مناطق نیرو کم است و در برخی مواقع نیز نیروهای موجود کارآمد نیستند بنابراین در تلاش برای استفاده از نیروهای مامور به خدمت ادارات هستیم.

زارع زاده، به روز رسانی اجاره‌های مستاجران وقف، تثبیت موقوفات از طریق تعامل با اداره ثبت و رفع مشکل نیروی انسانی در شهرستان‌های استان یزد را از جمله مواردی برشمرد که امسال با جدیت بیشتری در دستور کار اوقاف قرار خواهد گرفت.

کد خبر 3733704

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha