پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۷ مرداد ۱۳۹۵، ۱۱:۱۵

مدیرشعب بانک مسکن کردستان:

۸۳ واحد مسکونی در کردستان تسهیلات بافت فرسوده دریافت کرده اند

۸۳ واحد مسکونی در کردستان تسهیلات بافت فرسوده دریافت کرده اند

سنندج- مدیرشعب بانک مسکن کردستان عنوان کرد:۸۳ واحد مسکونی در کردستان تسهیلات بافت فرسوده دریافت کرده اند که این روند در سال جاری نیز دنبال می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، رسول مالمیر امروزیکشنبه در نشستی با  جمعی از خبرنگاران استان در سنندج، ضمن تبریک روز خبرنگار، گفت: شغل خبرنگاری نیازمند عشق و علاقه فراوان به فعالیت در این عرصه است چراکه ماحصل کار زمانی ارزشمند و تاثیرگذار خواهد بود که با علاقه عجین شده باشد.

وی با اشاره به اینکه بانک مسکن در راستای اهداف دولت حرکت می کند، عنوان کرد: جامعه هدف بانک مسکن افراد آسیب پذیر و نیازمند به عبارتی دهک های سوم تا نهم جامعه هستند.

وی با اشاره به اینکه بانک مسکن در تمامی مشاغل و حرفه ها ورود پیدا کرده است، اعلام کرد: بانک مسکن آمادگی پرداخت تسهیلات به بنگاه های کوچک و متوسط اعم از بنگاه های فعال در بخش مسکن وسایر بخش های موجود را دارد.

مدیرشعب بانک مسکن کردستان با بیان اینکه تسهیلات بافت فرسوده در مرکز استان ۴۰ میلیون تومان و در سایر شهرستان های استان ۳۰ میلیون تومان است، ادامه داد: در چند ماهه اخیر ۸۳ واحد بافت فرسوده در استان تسهیلات دریافت کردند.

مالمیر عنوان کرد: ازابتدای امسال تاکنون بالغ بر ۱۳۰ واحد دراستان هم تسهیلات بدون سپرده گذاری برای ساخت و ساز که رقمی بیش از ۲۲۵ میلیارد ریال است، دریافت کردند.

وی به میزان پرداخت تسهیلات وام ازدواج دراستان اشاره کرد و گفت: از ابتدای تیرماه تاکنون به ۱۱۴ نفر در استان مبلغ ۱۱ میلیاردو ۴۰۰ میلیون ریال وام ازدواج پرداخت شده است.

وی با بیان اینکه ۳۶۴ نفر دیگر هم دراستان برای دریافت وام ازدواج به شعب بانک مسکن در سطح استان معرفی شدند، بیان کرد: در حال حاضر ۷۵۶ نفر هم در نوبت دریافت وام ازدواج هستند.

مدیرشعب بانک مسکن کردستان سقف وام ازدواج برای هر نفر را ۱۰۰ میلیون ریال ذکر کرد و افزود: این وام با کارمزد چهار درصد و بازپرداخت چهارساله به زوج های جوان پرداخت می شود.

مالمیر اظهارداشت: این وام به کسانی که اقدام به ازدواج دوم کردند و در ازدواج نخست خود  وام دریافت نکردند، تعلق نمی گیرد.

کد خبر 3734112

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • محمدی ۱۱:۴۰ - ۱۳۹۵/۰۵/۱۷
      0 0
      زشته به خدا پررویی هم حدی داره!!!!! به ما وام بافت فرسوده داده شد و بدون هیچ گونه جریمه و دیرکرد پایان کار را اخذ نمودیم تا وام برایمان با بهره 21 درصد قسط بندی بشود وقتی قسط بندی کردند باید 165 قسط 703 هزار تومانی پس بدیم یعنی هر طبقه 30 میلیون وام به ما داده شد و باید برای هر طبقه حدود 109 میلیون تومان پس بدیم در کجای دنیا همچین بهره ای وجود داره؟ آخه این بانکداری اسلامی که نیست!!!! الان در باز پرداخت مشکل داریم و با کدام درامد باید ماهی 703 هزار تومان وام پس بدیم!!!!!!