پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۷ مرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۲۸

طی مراسمی؛

رئیس جدید بیمارستان آیت‌الله طالقانی کرمانشاه معرفی شد

رئیس جدید بیمارستان آیت‌الله طالقانی کرمانشاه معرفی شد

کرمانشاه- طی مراسمی با حضور مسئولان، دکتر خسرو فرهادی به عنوان رئیس جدید بیمارستان آیت‌الله طالقانی کرمانشاه معرفی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، امروز یکشنبه مراسم تودیع و معارفه‌ رئیس بیمارستان آیت‌الله طالقانی کرمانشاه با حضور مسئولان برگزار  و دکتر خسرو فرهادی به عنوان رئیس جدید این بیمارستان معرفی شد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در این مراسم ضمن تشکر از زحمات دکتر رئیسی اظهار داشت: همه باید با فکر و ایده برای هدفی مشترک که همان جلب رضایت بیماران است تلاش کنیم.

محمدی ارتقا سطح ایمنی و جلب رضایتمندی بیماران را مهمترین هدف در این بیمارستان برشمرد و گفت: مدیریت یک مجموعه درمانی به تنهایی ممکن نیست و باید با مدیریت تیمی کارها را پیش برد.

وی ابراز امیدواری کرد: بیمارستان آیت الله طالقانی کرمانشاه با این قدمت و پیشینه‌ای که دارد به جایگاه حقیقی خود دست یابد.

گفتنی است، طی این مراسم از زحمات دکتر فرشید رئیسی رئیس پیشین بیمارستان آیت الله طالقانی کرمانشاه تقدیر و به ایشان مسئولیت اداره امور آزمایشگاه‌های معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه سپرده شد.

کد خبر 3734276

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha