به گزارش خبرنگار مهر، کلثوم غفاری، ظهر یکشنبه، در کارگروه بانوان استان گلستان اظهار کرد: دستگاههای عضو این کمیته مشخصشده و به آنها ابلاغشده است.
وی افزود: طرح توانافزایی و توانمندسازی زنان مدیر استان مراحل اولیه خود را طی کرده و در شهریورماه امسال اجرا میشود.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری گلستان تصریح کرد: پرورش گیاهان دارویی نیز استارت زدهشده و در روستای کفشگیری بسط و گسترش مییابد، گسترش این پروژه در دیگر نقاط استان نیز موردنظر ما است.
غفاری گفت: تفاهمنامه طرح توانمندسازی زنان روستایی نیز اجرا و به فرمانداران ابلاغ شد.
به گفته وی: پارک بانوان در علیآباد و گنبد پیگیری شده و رایزنیهایی با شهرداریهای این دو شهر انجامشده و طرح بوستان خانواده هم تصویب و ابلاغشده است.
غفاری افزود: ضرورت بازارچههای خوداشتغالی بر کسی پوشیده نیست و نیازمند یکهمت جمعی است تا اهمیت قضیه را برای شهرداران بالا ببرد.
وی اظهار کرد: در بخش حمایت از تعاونیها نیز در روز ۱۳ شهریور از بانوان تعاون گر موفق استان تجلیل میشود.
مدیرکل تأمین اجتماعی استان گلستان نیز در این کارگروه گفت: بر اساس مصوبه سال ۸۸ مقرر شد بافندگان قالی و سایر مشاغل خانگی از بیمه تأمین اجتماعی استفاده کنند و سازمان صنعت، معدن تجارت و میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری نسبت به معرفی این افراد اقدام کند.
محمد حیدری نژاد افزود: برخی ورودیها برخلاف پیشبینیهای انجامشده بود و بر همین اساس پالایش و راستی آزمایی انجامشده و بر اساس آمار کشوری ۴۰ درصد از بیمهشدگان حذف شدند.
وی اظهار کرد: سعی شد کسانیکه شغلشان مشاغل خانگی است از این بیمه استفاده کنند، هماکنون ۱۰ هزار و ۷۴۴ نفر بیمهشده مشاغل خانگی در استان گلستان داریم.
حیدری نژاد افزود: در استان گلستان مجموعاً ۱۱۰ هزار بیمهشده داریم که حق بیمه از یارانه دولتی پرداخت میشود و تداوم بیمه این افراد منوط به اعتبار جدید است که از سال ۹۳ هیچ اعتبار جدیدی نرسیده است.
وی خاطرنشان کرد: اگر بیمهشدگان غیرواقعی بخش مشاغل خانگی را حذف کنیم افراد واقعی در این بخش میتوانند بیمه شوند، در پایان خرداد ۹۳ حدود ۴۰ درصد از بیمهشدگان مشاغل خانگی حذف شدند.
حیدری نژاد اظهار کرد: استان گلستان درمجموع دو درصد بیمهشدگان کشور را دارا است اما مجموع بدهی در این استان ۲۷۰ میلیارد تومان است.
نظر شما