پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۸ مرداد ۱۳۹۵، ۱۳:۱۶

در اختتامیه دومین جشنواره صورت گرفت؛

تجلیل از خبرنگاران حوزه ایثار و شهادت/ خبرنگار مهر برگزیده شد

تجلیل از خبرنگاران حوزه ایثار و شهادت/ خبرنگار مهر برگزیده شد

دومین جشنواره سراسری تجلیل از خبرنگاران و رسانه‌های برتر حوزه ایثار و شهادت با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرنگار مهر، در آئین اختتامیه دومین جشنواره سراسری تجلیل از خبرنگاران و رسانه‌های برتر حوزه ایثار و شهادت که صبح امروز در محل سالن فرهنگی هنری سیدالشهدا(ع) در تهران برگزار شد، خبرنگاران و رسانه‌های برتر این حوزه معرفی و تجلیل شدند.

در این مراسم که با حضور حجت‌السلام شهیدی نماینده ولی‌فقیه، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید برگزار شد، چهره‌های دیگری همچون حجت‌الاسلام موسوی مقدم قائم مقام سازمان صداوسیما، حسین انتظامی معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد، سردار کارگر رئیس بنیاد حفظ و نشر آثار و ارزش‌های دفاع مقدس، حجت‌الاسلام دعایی مدیرمسئول روزنامه اطلاعات، حجت‌الاسلام مهاجری مدیرمسئول روزنامه جمهوری اسلامی و جمعی دیگر از مسئولان و فعالان حوزه دفاع مقدس حضور داشتند.

در ابتدای این مراسم دکتر علیرضا کریمیان دبیر جشنواره در سخنان کوتاهی ضمن تأکید بر اهمیت نقش رسانه‌ها در انتقال مفاهیم مرتبط با فرهنگ ایثار و شهادت به نسل‌های آینده گفت: این جشنواره با هدف تقویت همین فرهنگ شکل گرفته است.

کریمیان ضمن تشریح روند برگزاری این دوره از فراخوان تا داوری آثار گفت: در این دوره بیش از هزار اثر بعد از فراخوان اولیه از سراسر کشور به دست ما رسید که پس از بازبینی اولیه مجموعا 811 اثر از 448 نفر به مرحله داوری نهایی رسیدند. در مجموع بعد از مرحله داوری در بخش‌های مختلف 43 برگزیده شده‌اند که در این مراسم تجلیل خواهند شد.

به گفته دبیر این دوره از جشنواره سراسری تجلیل از خبرنگاران و رسانه‌های برتر حوزه ایثار وشهادت نکته مهم در این دوره از جشنواره ارسال آثار از نشریات و رسانه‌های مرتبط با گرایش‌های مختلف در جامعه بود که نشان داد فرهنگ ایثار و مقاومت وجه مشترک گرایش‌های مختلف سیاسی و اجتماعی در ایران بوده و هست.

برگزیدگان این جشنواره در پایان مراسم معرفی شدند که عطیه همتی خبرنگار خبرگزاری مهر توانست جایزه سوم بخش برترین گزارش به صورت مشترک با خبرنگار روزنامه آفتاب یزد از آن خود کند.

کد خبر 3735326

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha