پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۸ شهریور ۱۳۸۵، ۱۱:۴۱

اجلاس اديان براي صلح با تأكيد بر توسعه امنيت خاتمه يافت

اجلاس اديان براي صلح با تأكيد بر توسعه امنيت خاتمه يافت

هشتيمن اجلاس اديان براي صلح روز گذشته با حضور 800 رهبر ديني از 100 كشور جهان و نمايندگان تمام سنتهاي ديني در كيوتو، ژاپن با صدور بيانيه اي با محوريت مبارزه با خشونت و توسعه امنيت مشترك خاتمه يافت.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از منابع اينترنتي، دكتر ويليام اف وندلي، دبير كل اجلاس اديان براي صلح گفت: در عصري كه دين توسط افراط گرايان به يغما مي رود، رهبران ديني در كيوتو جمع شده اند تا قدرت جوامع ديني سراسر جهان را براي روشن كردن راه صلح با همكاري يكديگر نشان دهند.

بيانيه نهايي اجلاس اديان براي صلح ديدگاه تازه اي از امنيت بيشتر ارائه مي كند كه به نحو شايسته اي جوامع ديني را در مركز تلاشها براي مقابله با تمام انواع خشونت قرار مي دهد.

اين بيانيه از اديان جهان خواسته تا موضوعات مورد نظر اين اجلاس را پيگيري كنند .

در بيانيه اجلاس اديان براي صلح آمده است: ما به عنوان پيروان اديان و مؤمنان مسئول مقابله با خشونت در داخل جوامع خود هستيم تا دين مورد سوء استفاده قرار نگرفته و ابزاري براي اعمال خشونت نباشد. جوامع ديني بايد مخالفت خود را با سوء استفاده از دين و اصول مقدس آن اعلام كنند.

شركت كنندگان اين اجلاس بيست توصيه بيانيه را كه براي رهبران ديني، دولتها، سازمانهاي بين المللي تاجران ارائه شده بود، مورد پذيرش قرار دادند. اين بيست توصيه مواردي چون مقابله با خشونت، توسعه امنيت مشترك به واسطه پيشرفت، آموزش، همكاري ميان جوامع ديني را شامل مي شود .

رهبران ديني از عراق، كره جنوبي، سريلانكا و سودان بيانيه هايي به اجلاس ارائه دادند كه طي آن نقش مثبت و ضروري جوامع ديني در مبارزه با خشونت و برقراري صلح مورد تأكيد قرار گرفته بود.

رهبران ديني شيعه، سني و كرد از عراق نيز طي روزهاي برگزاري اين همايش يك نشست ويژه تشكيل داده و با يكديگر مذاكره كردند.

اديان براي صلح يك شبكه جهاني بين اديان بوده كه داراي شوراها و گروه هاي وابسته است و در راستاي تقويت همكاري ميان جوامع ديني سراسر جهان مبارزه با خشونت، برقراري صلح و توسعه پايدار فعاليت مي كند.

اين شبكه در سال 1970 به عنوان يك سازمان بين المللي و غير فرقه اي تشكيل شد. هم اكنون شبكه اديان براي صلح بزرگترين ائتلاف جوامع ديني جهان به شمار مي رود.

کد خبر 373533

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha