به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا آشوری ظهر دوشنبه در مراسم بزرگداشت روز خبرنگار در سالن همایش های اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی میامی ضمن تبریک این روز و تقدیر از تلاش های خبرنگاران و اصحاب رسانه شهرستان، اظهار داشت: خبرنگاران ایثارگران اهل علم و قلم هستند که در طول سال به امر خطیر آگاهی بخشی و اطلاع رسانی تلاش زیادی دارند.
وی با اظهار گلایه از عدم حضور برخی از مسئولان در مراسم تجلیل از خبرنگاران گفت: در ۳۶۵ روز از سال خبرنگاران نسبت به پوشش اخبار دستگاه های اجرایی اقدام می کنند ولی در روزی که مراسم تجلیل از این سخت کوشان عرصه خبر و اطلاع رسانی است مورد کم لطفی برخی از مسئولان قرار گرفته اند.
خبرنگاران در تصویرسازی اذهان عمومی نقش مهمی را ایفا می کنند
معاون فرماندار میامی خبرنگاران را چشم و گوش مردم و مسئولان دانست و گفت: با حضور این قشر فرهیخته اخبار و عملکرد دستگاه های اجرایی در اختیار مردم قرار می گیرد.
آشوری با بیان اینکه خبرنگاران در تصویرسازی اذهان عمومی نقش مهمی را ایفا می کنند، افزود: تلاش اصحاب رسانه در اوقات مختلف از جمله پیروزی انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و سایر برنامه های ملی و مذهبی در آگاه سازی مردم از اخبار سطح جهان و کشور تاثیر گذار است.
وی نظارت بر عملکرد دستگاه های اجرایی را مهمترین وظیفه خبرنگاران دانست و افزود: متاسفانه امروزه بعضی دستگاه ها از خبرنگاران فقط برای پوشش اخبار و انجام کار روابط عمومی استفاده می کنند که باید این تفکر غلط تغییر کند.
ضرورت اختصاص اعتبار ویژه برای رسانه ها
معاون فرماندار میامی با تاکید بر اینکه برای رسانه ها و مطبوعات باید اعتبار ویژه ای اختصاص یابد، گفت: مدیران دستگاه های اجرایی نیز در حمایت از رسانه ها پیشقدم باشند و به فرهنگ ترویج استفاده از روزنامه ها، سایت های خبری و ... توجه ویژه داشته باشند.
آشوری بر ضرورت حفظ جایگاه واقعی خبرنگاران در جامعه تاکید کرد و افزود: مدیران دستگاه های اجرایی باید فضای لازم برای کار خبرنگاران را فراهم و روحیه انتقاد پذیری را در اداره خود ایجاد کرده تا اصحاب رسانه بتوانند به خوبی نسبت به رفع مشکلات مردم تلاش کنند.
وی همچنین از خبرنگاران خواست تا نسبت به آسیب های اجتماعی دغدغه بیشتری داشته باشند و افزود: صداقت، واضح نمایی، رعایت عدالت و انصاف، بی طرفی، سود رسانی، امانتداری و پژوهش از دیگر شاخصه های یک خبرنگار خوب است.
خبرنگار دیده بان صادق، وجدان بیـدار، چشـم بیـنـا و زبـان گویـای جامعه است
سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان میامی نیز در این مراسم ضمن تبریک روز خبرنگار گفت: خبرنگار دیده بان صادق، وجدان بیـدار، چشـم بیـنـا و زبـان گویـای جامعه است که باید در جنگ تمام عیار رسانهای با بصیرت و مجاهدت به رسـالت خطیر خود که ترویج دهنده مفاهیم انقلاب اسلامی است، جامه عمل بپوشاند.
رضا مهدیان گفت: خبرنگار وظایفی دارد که از جمله آن احساس مسئولیت اجتماعی، صداقت و واقع نمایی، خبر برای همه، رعایت عدالت و انصاف، سودمندی و فایده رسانی است.
وی تصریح کرد: متاسفانه امروزه برخی ادارات، موسسات و مراکز می خواهند از خبرنگار به دید روابط عمومی رایگان نگاه کرده و دوست دارند تمام و کمال در اختیار آنها و اداره متبوعشان باشد که این توهینی بس بزرگ به مقام شامخ خبرنگار و اصحاب رسانه است.
نظر شما