به گزارش خبرنگار مهر، احمد قمی عصر دوشنبه در جمع خبرنگاران و اصحاب رسانه شهرستان پیشوا با اشاره به برگزاری نماز جمعه در این شهرستان اظهار داشت: هم اکنون ۲۰ سال از اقامه نماز پرشکوه جمعه در شهرستان پیشوا می گذرد.
رئیس ستاد نماز جمعه شهرستان پیشوا با اشاره به اقدامات انجام شده به مناسبت گرامیداشت سالروز اقامه اولین نماز جمعه در کشور افزود: پنجم مرداد ماه یادآور اقامه اولین نماز جمعه کشور به امامت آیت الله طالقانی بود و به همین مناسبت برنامه های ویژه ای از سوی ستاد نماز جمعه پیشوا اجرایی شد.
وی ادامه داد: امام جمعه پیشوا در هفته اخیر و به مناسبت روز نماز جمعه در ادارات و ارگان های مختلف شهرستان حاضر شده و از نزدیک، از وضعیت خدمت رسانی به مردم آگاهی پیدا کرد.
قمی اضافه کرد: دیدار با فرهنگیان، بسیجیان و پاسداران، پرسنل نیروی انتظامی، اعضای شوراهای اسلامی روستاها و دهیاران و بازدید از چندین پایگاه اوقات فراغت تابستانی نیز همزمان با ایام سالروز اقامه اولین نماز جمعه در کشور با محوریت امام جمعه پیشوا صورت گرفت.
وی عنوان کرد: نماز جمعه شهرستان پیشوا از ظرفیت و پتانسیل بالایی در حوزه های فرهنگی و مذهبی برخوردار است.
نظر شما