پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۹ مرداد ۱۳۹۵، ۱۴:۳۷

کارشناس خاورمیانه:

پوتین بی جهت متوجه اردوغان نیست/ مسکو درصدد تضعیف ناتو

پوتین بی جهت متوجه اردوغان نیست/ مسکو درصدد تضعیف ناتو

یک کارشناس خاورمیانه در آستانه دیدار روسای جمهوری روسیه و ترکیه گفت: پوتین با نزدیکی به ترکیه درصدد تضعیف ناتو و اتحادیه اروپا است.

به گزارش خبرگزاری مهر، «میشائیل ولفزون» کارشناس خاورمیانه در گفتگو با خبرگزاری فرانسه در آستانه دیدار «رجب طیب اردوغان» و «ولادیمیر پوتین» روسای جمهوری ترکیه و روسیه اظهار داشت: پوتین بی هدف ترکیه را نشانه نگرفته و در صدد بهبود مناسبات با این کشور بر نیامده است.

وی در ادامه افزود: پوتین با نزدیکی به ترکیه درصدد نوعی رویارویی با ناتو و اتحادیه اروپا است.

در سیاست های تقابلی روسیه اکنون ترکیه نقش دستاویز را بازی می کند. روسیه با در پیش گرفتن یک بازی جدید مترصد بازکردن میانبری دیگر برای مواجه با ناتو و اتحادیه اروپا است. 

این کارشناس خاورمیانه همچنین تصریح کرد: نباید این نکته را فراموش کنیم که اردوغان و ترکیه شرکای دائمی و طولانی مدت برای روسیه نخواهند بود. 

پس از یک دوره سردی روابط قرار است امروز روسای جمهوری روسیه و ترکیه با یکدیگر در سن پترزبورگ دیدار و گفتگو کنند.

کد خبر 3736487

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha