پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۰ مرداد ۱۳۹۵، ۱۰:۴۰

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان بوشهر:

همایش‌های آموزشی کاربردی اربعین در استان بوشهر برگزار می‌شود

همایش‌های آموزشی کاربردی اربعین در استان بوشهر برگزار می‌شود

بوشهر - مدیرکل تبلیغات اسلامی استان بوشهر گفت: همایش‌های آموزشی کاربردی اربعین در استان بوشهر برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام عبدالرضا سروستانی صبح چهارشنبه در نشست کمیته فرهنگی آموزشی ستاد اربعین استان بوشهر اظهار داشت: اربعین دارای اهمیت و معنویت بسیار زیادی است و امسال در سطح کشور تدابیر خوبی برای ایام اربعین اندیشیده شده است.

وی با اشاره به اینکه هر ساله شاهد مدیریت بهتری در زمینه برنامه‌های اربعین هستیم، اضافه کرد: هر ساله شاهد افزایش اشتیاق مردم برای حضور در برنامه‌های اربعین هستیم و این موضوع بیانگر عشق و ارادت مردم به اهل بیت(ع) است.

رئیس کمیته فرهنگی، آموزشی ستاد اربعین استان بوشهر با اشاره به اینکه پیش‌بینی‌ می‌شود امسال استقبال گسترده‌تری از اربعین را شاهد باشیم، بیان کرد: کمیته‌های مختلفی برای ساماندهی برنامه اربعین تشکیل شده است و هرکمیته ظایفی را بر عهده دارد.

وی با اشاره به اینکه تشکیل کمیته‌ها باعث شده تا کارها به صورت کاربردی‌تر برگزار شود، خاطرنشان کرد: هر یک از اعضای کمیته‌ها باید بر اساس وظایف و رسالت‌های تعیین شده حرکت کند تا شاهد برگزاری باشکوه مراسم اربعین باشیم.

سروستانی خواستار تقویت بعد مردمی برنامه‌های اربعین شد و افزود: آموزش یکی از مهمترین برنامه‌های ستاد اربعین است که باید برنامه‌های مناسبی را در این زمینه تدوین و اجرا کنیم.

وی از برگزاری همایش آموزشی کاربردی برای ساماندهی بهتر برنامه اربعین خبر داد و خاطرنشان کرد: باید برنامه‌های فرهنگی مناسبی را برای هر یک از موکب‌ها تدوین کنیم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان بوشهر خواستار تلاش ویژه برای تولید و انتشار محتوای مناسب اربعین در شبکه‌های مجازی شد و ادامه داد: بایدها و نبایدها و اصول فرهنگی باید به صورت ویژه اطلاع‌رسانی شود.

کد خبر 3737021

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha