پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۰ مرداد ۱۳۹۵، ۱۱:۰۴

در گفتگو با مهر مطرح شد:

انتقاد از تجهیزات ایستگاه‌های اتوبوس مناطق محروم کرج

انتقاد از تجهیزات ایستگاه‌های اتوبوس مناطق محروم کرج

کرج - عضو شورای شهر کرج با انتقاد از وضعیت ایستگاه های اتوبوس در سطح شهر، گفت: ایستگاه‌های اتوبوس در برخی مناطق محروم کرج فاقد صندلی و نیمکت هستند.

مریم قهرمانی صارم در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به لزوم ارتقاء کیفیت عبور و مرور در کرج با توجه به وضع موجود، اظهار کرد: در حال حاضر ایمن سازی ترافیک و امنیت فضای تردد برای مردم از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

وی در ادامه گفت: سازمان اتوبوسرانی شهرداری کرج ایستگاه اتوبوس در مکان هایی مانند میدان آزادگان را در فضایی مسقف با تجهیزاتی نظیر تلویزون و کولر احداث می کنند اما در مناطق محروم از جمله منطه اکبرآباد صندلی و نیمکتی وجود ندارد.

قهرمانی خاطرنشان کرد: این در حالی است که میزان زمان انتظار مسافر در ایستگاه های فاقد تجهیزات به مراتب بیشتر از مسیرهایی مانند میدان آزادگان است.

ضرورت احداث پل هوایی مقابل مدارس

عضو شورای شهر کرج تاکید کرد: این موراد باید مورد توجه قرار گیرد تا مردم با امنیت خاطر در شهر تردد کنند.

با توجه به نزدیکی زمان بازگشایی مدارس، قهرمانی جذب سرمایه گذار برای احداث پل های عابر پیاده مقابل مدارس را ضروری دانست و گفت: متاسفانه سال گذشته شاهد فوت ۲ دانش آموز به همین دلیل بودیم.

عضو شورای شهر کرج بر لزوم جانمایی مناسب خط کشی های عابر پیاده در خیابان ها تاکید کرد.

وی مباحث مربوط به مبلمان شهری، هماهنگی میان دستگاه های حفار و راهنمایی و رانندگی و مواردی از این قبیل را از دیگر مواردی برشمرد که باید مورد توجه شهرداری کرج قرار گیرد.

لزوم ایجاد تابلوهای VMS در سطح شهر کرج

قهرمانی به لزوم بکارگیری از تابلوهایVMS (هشدار دهنده) در سطح شهر اشاره کرد و افزود: با توجه به تعیین مسیر توسط این تابلوها، این امر می تواند در کاهش ترافیک و صرفه جویی در وقت و هزینه مردم بسیار مهم باشد.

وی با بیان اینکه عدم وجود تابلوهایVMS  امروزه در برخی مناطق بحران ایجاد کرده، بیان کرد: این تابلوها باید برای مناطقی نظیر بیلقان و حصار ایجاد شود تا با تعیین مسیر از افزایش بار ترافیک و تلف شدن وقت مردم جلوگیری کنیم.

عضو شورای شهر کرج در پایان اجرای خطوط حمل و نقل شهری اتوبوس و مترو را در آینده برای شهر بسیار ضروری عنوان کرد و گفت: در حال حاضر باید به ایمن سازی وضع کنونی بپردازیم و در این راستا نیز عدالت محور برخورد کنیم.

کد خبر 3737286

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha