پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ مرداد ۱۳۹۵، ۱۴:۱۷

نماینده مردم دشت آزادگان:

اولویت های ۲۰ گانه توسعه آموزشی خوزستان لازم و ملزوم هم هستند

اولویت های ۲۰ گانه توسعه آموزشی خوزستان لازم و ملزوم هم هستند

اهواز ـ نماینده مردم دشت آزادگان در مجلس شورای اسلامی گفت: اولویت های ۲۰ گانه آموزش و پرورش خوزستان که در سطح ملی هم معرفی شده اند، لازم و ملزوم هم هستند.

قاسم ساعدی در حاشیه سی و سومین اجلاس روسای آموزش و پرورش در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به این نکته که این اولویت ها مثل یک زنجیر به هم وصل و وابسته یکدیگر هستند اظهار کرد: برنامه توسعه آموزشی رکن اصلی برای پیشرفت آموزش و پرورش استان است.

وی اضافه کرد: در خوزستان و استان هایی که گویش دو زبانه دارند و از خدمات آموزشی و رفاهی مثل استان های برخوردار بهره مند نیستند، از پیش دبستانی گرفته تا مسائل کلان آموزش و پرورش نیاز به طراحی و برنامه ریزی ویژه دارد.

نماینده مردم دشت آزادگان در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر پیگیری اهداف کیفی در آموزش و پرورش استان عنوان کرد: با سرمایه گذاری بر همین اولویت ها می توانیم به یک سیستم آموزشی مترقی همراه با کیفیت دست پیدا کنیم زیرا کمیت، ما را از اهداف اصلی که پرورش نسل جدید ماهر برای خدمت رسانی در آینده است، دور می کند.

ساعدی، تمرکز بر کمیت و آمار را به جای کیفیت، آفت آموزش و پرورش دانست و گفت: به عنوان یک معلم با ۳۰ سال سابقه خدمت و با ۲۳ سال سابقه کار اجرایی در سطوح مختلف آموزش و پرورش خوب می دانم که شعار دادن، نوشتن صورت جلسات و برگ سیاه کردن هیچ فایده ای ندارد. شان آموزش و پرورش تربیت انسان های کیفی است.

وی با قدردانی از تلاش های مدیرکل آموزش و پرورش برای طراحی اولویت های ۲۰ گانه آموزشی اضافه کرد: مدیرکل فعلی فردی با ایده های جدید است که می داند در شرایط موجود چگونه آموزش و پرورش را اداره کند.

ساعدی ادامه داد: مدیران آموزش و پرورش سکان داران واقعی تعلیم و تربیت هستند و خوب است که خود را درگیر مسائل سیاسی نکنند زیرا از هدف اصلی دور می شوند. در واقع مسائل سیاسی را باید از آموزش و پروش جدا دانست زیرا شان آن فراجناحی است.

کد خبر 3737557

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha