پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۱ مرداد ۱۳۹۵، ۰:۴۴

گزارش خبرنگار مهر از برزیل؛

شمشیرباز آمریکایی حریف عابدینی شد

شمشیرباز آمریکایی حریف عابدینی شد

مجتبی عابدینی در مرحله نیمه نهایی مسابقات شمشیربازی المپیک به مصاف هومر از آمریکا می رود.

 به گزاوش خبرنگار مهر از ریودوژانیرو، مرحله نیمه نهایی مسابقات شمشیربازی المپیک تا ساعاتی دیگر برگزار می شود و طی آن مجتبی عابدینی برای صعود به فینال به مصاف هومر آمریکایی می رود.

این شمشیر باز آمریکایی با غلبه بر ژابو که در جدول ٣٢ نفره پاکدامن را حذف کرد، راهی نیمه نهایی شد.  عابدینی در حالی برای فینالیست شدن به مصاف هومر می رود که در رده ١٤ جهان قرار دارد و حریفش صاحب رنکینگ ١٠ است.

عابدینی با از پیش رو برداشتن نمایندگان بلاروس، کره جنوبی و فرانسه راهی نیمه نهایی شد . در صورت پیروزی عابدینی در مرحله نیمه نهایی، اولین مدال تاریخ شمشیربازی ایران در المپیک و اولین مدال کاروان ایران در ریو قطعی خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سی و یکمین دوره بازیهای المپیک با حضور بیش از ۱۰ هزار ورزشکار از ۲۰۶ کشور از ۱۵ تا ۳۱ مردادماه به میزبانی شهر ریودوژانیرو برزیل برگزار خواهد شد. کاروان ورزش ایران در دوره قبل که به میزبانی لندن برگزار شد با کسب ۱۲ مدال (۴ طلا، ۵ نقره و ۳ برنز) به عنوان هفدهمی دست پیدا کرد.

کد خبر 3738085

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha