پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۱ مرداد ۱۳۹۵، ۱۵:۵۶

مدیرعامل شرکت ملی گاز کشور:

گاز را به ۹۰ درصد در شهرها و ۷۰ درصد در روستاها رسانده ایم

گاز را به ۹۰ درصد در شهرها و ۷۰ درصد در روستاها رسانده ایم

اهواز ـ مدیرعامل شرکت گاز کشور گفت: گازرسانی در شهرها را از یک درصد که بود به ۹۰ درصد و در روستاها نیز به ۷۰ درصد رسانده ایم.

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا عراقی ظهر امروز پنجشنبه در حاشیه آئین افتتاح پروژه گازرسانی به شهر بیدروبه اندیمشک در حسینیه این شهر اظهار کرد: این پروژه را برای اولین بار در کشور افتتاح می کنیم و به مردم تبریک می گویم. این شهر مقدم جانبازان را گرامی یداشت و برای اعزام به جبهه از این شهر رد می شدند.

وی تصریح کرد: اقتدار یعنی منطقه در جنگ است و ایران آرامش و امنیت دارد. شرکت گاز یک درصد انرژی داشت و الان به  ۷۰ درصد رسیده و این یعنی اقتدار و امنیت انرژی. این جواب خون شهداست. ۲۰ میلیون خانوار از گاز امنیت و انرژی دارند.

مدیرعامل شرکت گاز کشور گفت: جواب خون شهدا صادقانه کار کردن است نه شعار دادن و از منافع خودت به نفع منافع ملی کنار رفتن؛ یعنی جواب خون شهدا را دادن نوسانات نگران کننده است.

معاون وزیر نفت در امور گاز در بخش دیگری از سخنان خود به مسئله تورم در کشور اشاره کرد و ادامه داد: بله رکورد و تورم هست ولی دغدغه این انرژی را ندارند، باید تماملات دو سویه با دنیا داشته باشیم تا کارخانه داران بتوانند مواد اولیه خود را از سراسر دنیا بخرند. باید بدون وابستگی و باید با اقتدار با دنیا صحبت  کنیم.

عراقی اضافه کرد: اگر تعامل با دنیا نداشته باشیم چطور امنیت اقتصادی ایجاد می شود و سرمایه گذار چطور بیاید در این شهر سرمایه گذاری کند؟ اقتصاد، فهم، تعامل، زبان و ادبیات خاص خود را می خواهد نه شعار، برای اقتصاد خوب باید با دنیا تعامل داشت، مواد اولیه وارد و تولیدات را صادر کرد.

وی افزود: باید قدرشناس باشیم و از دولت و نمایندگان مجلس پیشتبانی کنیم و البته که دولت وظیفه اش کار کردن برای برای مردم است.

مدیرعامل شرکت گاز کشور عنوان کرد: شرکت ملی گاز می تواند جواب خون شهدا را با فعالیت های خود بدهد، گازرسانی در شهرها را از یک درصد که بود به ۹۰ درصد و در روستاها نیز به ۷۰ درصد رسانده ایم. روزانه ۱۰۰ کامیون از ایرانشهر به نیروگاه چابهار می بریم و بعد گاز به دست مردم می رسانیم.

وی در پایان، خطاب به مردم گفت: گازی که به شما می دهیم با قیمت گاز خانگی است در صورتی که برای دولت خیلی گران تر حساب می شود.

کد خبر 3738555

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha