پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۱ مرداد ۱۳۹۵، ۱۷:۳۵

سرنشینان بالگرد پاکستانی آزاد شدند

سرنشینان بالگرد پاکستانی آزاد شدند

شش سرنشین بالگرد پاکستانی که به اسارت گروه طالبان افغانستان در آمده بودند، آزاد شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه «پاکستان»، گزارشها حاکی از آن است که شش سرنشین بالگرد پاکستانی که در ولایت «ازره» ولایت لوگر افغانستان توسط گروه طالبان افغانستان دستگیر شده بودند با رایزنی هیئت پاکستانی با مقامات این گروه در افغانستان آزاد شدند.

مقامات دولتی پاکستانی تاکنون در این باره اظهار نظری نکرده اند اما خبرها حاکی از آن است که این شش سرنشین بالگرد پاکستانی در مرز «چترال» تحویل مقامات پاکستانی شده اند.

امروز هیئتی از پاکستان برای رایزنی با مقامات گروه طالبان افغانستان به ولایت «لوگر» سفر کرده بودند. گروه طالبان افغانستان پیش از این اعلام کرده بود حاضر است بدون هیچگونه شرطی اتباع پاکستانی را آزاد و تحویل مقامات این کشور دهد.

شایان ذکر است عصر روز پنجشنبه هفته گذشته یک بالگرد پاکستانی از نوع «ام آی ۱۷» در شهر ازره ولایت لوگر فرود اضطراری کرد. پس از فرود اضطراری اعضای طالبان هفت سرنشین آن از جمله یک مهندس روسی و شش تبعه پاکستانی  را به اسارت گرفتند. 

دولت پاکستان اعلام کرد است: این بالگرد به منظور ترمیم و نوسازی به سوی ازبکستان در حرکت بوده و اجازه عبور از افغانستان را نیز داشته است.

کد خبر 3738616

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha