پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۲ مرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۲۶

در اردوگاه شهید صدوقی انجام شد؛

عطر مهدویت «تا انتهای حضور»/ پایان موفق یک طرح تابستانه

عطر مهدویت «تا انتهای حضور»/ پایان موفق یک طرح تابستانه

یزد ـ طرح تابستان «تا انتهای حضور» در ایام دهه کرامت در فضایی مملو از عطر مهدویت در اردگاه شهید صدوقی یزد به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرنگار مهر، پنجمین دوره مقدماتی و تکمیلی طرح تابستان تا انتهای حضور پس از برگزاری اردویی سه روزه در اردوگاه شهید صدوقی یزد به کار خود پایان داد.

در این طرح بالغ بر ۹۰ نفر از شرکت کنندگان که از آنها به عنوان مهدی یاوران یاد می شود، با شرکت در اردوی دانش آموزی و برگزاری یادواره شهدا، فعالیت خود تابستانه خود را به پایان رساندند.

حجت‌السلام سید یحیی نجم الهدی از اساتید حوزه و دانشگاه یزد در مراسم اختتامیه این طرح با تاکید بر اهمیت امر به معروف و نهی از منکر در جامعه اسلامی اظهار داشت: در امر به معروف و نهی از منکر باید ببینیم که جهت گیری ما حق است یا باطل و با توجه به این موضوع در مسیر اجرای این فرایض دینی حرکت کنیم.

وی افزود: امام زمان (عج) به دنبال افرادی هستند که علاوه بر اقامه نماز، دیگران را نیز نمازخوان می کنند و یا افرادی که هم خود با حجاب هستند و هم دیگران را باحجاب می کنند.

به گزارش مهر، طرح تا انتهای حضور توسط فرهنگسرای تخصصی امام مهدی (عج) برگزار شد و اساتیدی همچون حجت الاسلام نجیمی، محمدباقر متوسل، شعبان‌زاده، حجت الاسلام مرتضی دهقانی و برجیان مدرسی این دوره ها را بر عهده داشتند.

کد خبر 3739006

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha