"رامين بهنا" سرپرست و تنظيم كننده قطعات موسيقي گروه "راز شب" در گفت وگو با خبرنگارهنري "مهر" ،در مورد آلبوم "دوران سركشي"گفت: اين آلبوم در واقع ادامه كارهاي قبلي گروه ماست با اين تفاوت كه تم ايراني و موسيقي سنتي در آن بيشتر به چشم مي آيد. براي نايل شدن به اين هدف از فرم هاي ايراني كمك گرفته ايم و قطعات به سبك تصانيف ايراني و گام هاي شرقي ساخته شده اند.
وي ادامه داد: سبك كار موسيقي راك است با تلفيق موسيقي ايراني و سازهاي استفاده شده نيز دقيقا به همين شكل دسته بندي شده اند. يعني ما از سازهاي ايراني قيچك، دهل و طبل و همچنين سازهاي غربي درامز،گيتار و پيانو استفاده كرده ايم.
"بهنا" در مورد آهنگسازي قطعات گفت: آهنگسازي دو قطعه به عهده من بوده است و ديگر قطعات را "آرش سبحاني " گيتاريست و"شهروز خواجه مولايي" درامر ساخته اند.
"رامين بهنا"در پايان گفت: دليل نامگذاري اين آلبوم موسيقي تيتراژ سريال "دوران سركشي" بود كه در آن زمان به دليل نداشتن مجوزپخش شعر، فقط به صورت اكسيژن پخش شد. در اين آلبوم 10 قطعه از جمله قطعات "دوران سركشي"،"شب و روز"، "فرهاد"،"كوه يخ سرنوشت" و "پايكوبان " گنجانده شده است.
نظر شما