پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۲ مرداد ۱۳۹۵، ۱۴:۵۲

امام جمعه شادگان تاکید کرد:

لزوم توزیع عادلانه خدمات و امکانات میان مناطق شهری و روستایی

لزوم توزیع عادلانه خدمات و امکانات میان مناطق شهری و روستایی

شادگان - امام جمعه شادگان بر لزوم توزیع عادلانه اعتبارات و امکانات و خدمات در بین مناطق شهری و روستایی این شهرستان تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام و المسلمین سید مجیدشرفی در خطبه های نماز جمعه این هفته شادگان که در محل مسجد حضرت امیر المومنین (ع) این شهر برگزارشد، اظهارکرد: رعایت عدالت باید در همه ابعاد اعم از توزیع و مصرف و سایر ابعاد در بین همه مردم صورت گیرد.

وی همچنین گسترش عدالت را از شاخص های جامعه دینی دانست و بر توزیع عادلانه امکانات، برنامه ریزی ها و قانون برای همه مردم تاکید کرد.

امام جمعه شادگان در ادامه با اشاره به اینکه معضل بیکاری گریبان گیر جوانان منطقه شده است تصریح کرد: شهرستان شادگان در کنار صنایع غول پیکر واقع شده و در حالی که باید به عنوان شهرستانی غنی محسوب شود، اما بیکاری جوانان در آن روبه فزونی است.

وی با بیان اینکه برخی از حق گویی امام جمعه ناراحت می شوند، گفت: امام جمعه، زبان گویای مردم است باید مطالبات مردم را به گوش مسئولان برساند و خواسته ما از مسئولان استان و شهرستان رسیدگی به معضل بیکاری و جذب نیرو در صنایع همجوار شهرستان از جمله  میادین نفتی، طرح های فولاد،  نیشکر و پتروشیمی است چرا که ما خجالت زده مردم هستیم.

وی در بخش دیگری از خطبه های خود با اشاره به فرارسیدن سالروز ولادت امام رضا (ع) به تشریح فضائل و سجایای این امام همام پرداخت و بر برگزاری جشن‌های گرامیداشت این روز بزرگ در شهرستان شادگان تاکید کرد.

امام جمعه شادگان در فراز دیگری از خطبه های خود با گرامیداشت سالروز  پیروزی حزب الله لبنان در جنگ ۳۳ روزه و نام گذاری این روز به عنوان روز مقاومت اسلامی گفت: صهیونیست ها در ۳۳ روز با ریختن آتش سنگین در لبنان و مناطق مختلف آن و با تجاوز زمینی سعی کردند از همه طریق حملات خود را برحزب الله اعمال کنند اما مقاومت مردم لبنان معادلات آنها را به هم ریخت.

وی پیروزی حزب الله لبنان بر ارتش رژیم صهیونیستی در جنگ ۳۳ روزه، خاطرنشان کرد: مهمترین دلیل کسب این موفقیت مهم داشتن اتحاد و ایمان راسخ بود.

حجت الاسلام شرفی در بخش پایانی خطبه های خود با اشاره به سالروز بازگشت افتخار آفرین آزادگان به مهین اسلامی گفت: آزادگان دلاور و سرافراز با الهام از مکتب انسان‌ساز اسلام و با درس گرفتن از زندگی ائمه اطهار (ع)  دوران دشوار اسارت را پشت سر نهاده و با افتخار به ایران اسلامی بازگشتند.

امام جمعه شادگان با تأکید بر ضرورت پاسداشت مقام آزادگان، افرود: دستگاه های اجرایی می بایست هر چه در توان دارند در راستای پاسداشت مقام آزادگان شاغل و همه آزادگان شهرستان شادگان، تلاش کنند.

کد خبر 3739107

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha