پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۳ مرداد ۱۳۹۵، ۱۴:۵۷

رئیس پلیس فتا قزوین:

هشدار پلیس فتا قزوین به تجار و توریست های ایرانی

هشدار پلیس فتا قزوین به تجار و توریست های ایرانی

قزوین- رئیس پلیس فتا قزوین به تجار و توریست های ایرانی ،برای جلوگیری از کلاهبرداری به روش اسکیمینگ در کشور های همسایه هشدار داد.

سرهنگ دوم فخرالدین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: طی شکایت شخصی مبنی بر کلاهبرداری و برداشت ۴۰۰ میلیون ریال از حساب وی در یکی از کشورهای همسایه موضوع در دستور کار کارشناسان این پلیس قرار گرفت.

وی افزود: طی بررسی های فنی و تحقیقات صورت گرفته مشخص شد، توریست ها و تجار ایرانی که برای مسافرت یا تجارت به کشورهای همسایه سفر می کنند از سوی افرادی در این کشورها مورد کلاهبرداری و سرقت حساب های بانکی به روش اسکیمینگ قرار می گیرند.

توکلی به همه افرادی که قصد سفر به این کشورها را دارند توصیه کرد : قبل از سفر به اندازه نیاز خود ارز تهیه تا مجبور نشوند در کشورهای مقصد اقدام به تهیه ارز کرده  یا اگر نیاز به خرید ارز داشتند از مراکز معتبر و قانونی ارز خریداری و نهایت دقت را داشته تا مورد کلاهبرداری قرار نگیرند.

رئیس پلیس فتا قزوین ادامه داد: هموطنان عزیز در مسافرت های خارجی هنگام خرید کالا، کارت بانکی خود را در اختیار متصدی فروش قرار نداده و شخصا نسبت به کشیدن کارت و وارد کردن اطلاعات مالی خود اقدام کنند.

کد خبر 3739993

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha