پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

محتویات سند کشف شده از داعش لیبی

محتویات سند کشف شده از داعش لیبی

مسئولان اطلاعاتی لیبی از کشف اسنادی در شهر سرت خبر دادند که از حضور یک گروه تروریستی مرتبط با داعش در یک کشور اروپایی حکایت دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از العهد، مسئولان لیبی پس از تسلط نیروهای امنیتی این کشور بر مواضع گروه تروریستی داعش در شهر سرت به مدارکی دال بر حضور داعش در یک کشور اروپایی دست یافتند.

بر اساس این گزارش مسئولان دستگاه اطلاعاتی لیبی اعلام کردند که پس از تسلط نیروهای امنیتی لیبی بر مواضع گروه تروریستی داعش در شهر سرت در طول هفته گذشته، اسنادی را کشف کرده اند که از وجود یک گروه تکفیری در ایتالیا حکایت دارد.

مسئولان لیبیایی تاکید کردند که طبق این اسناد یک گروه تروریستی مرتبط با یکی از سرکردگان داعش در نزدیکی میلان ایتالیا وجود دارد.

کد خبر 3741305

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha