پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۴ مرداد ۱۳۹۵، ۱۹:۱۳

با انتشار یک ویدئو؛

«بوکوحرام» شرط آزادی دختران دربند خود را اعلام کرد

«بوکوحرام» شرط آزادی دختران دربند خود را اعلام کرد

گروه تروریستی بوکوحرام با انتشار ویدئویی اعلام کرد تنها در ازای تحویل عناصر به اسارت گرفته خود از دولت نیجریه حاضر است دانش‌آموزان دختر اسیر را آزاد ‎کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه تلویزیونی سی اِن اِن، گروه تروریستی بوکوحرام امروز تصاویر جدیدی از دختران دبیرستانی که دو سال پیش توسط این گروه ربوده شده بودند را منتشر کرد.

به گزارش شبکه تلویزیونی سی اِن اِن، این ویدئوی ۱۱ دقیقه ای خطاب به خانواده دختران ربوده شده «چیبوک» بوده و در آن یکی از عناصر این گروه تروریستی در جلوی ۵۰ دختر ربوده شده مشاهده می شود.

در ویدئوی مذکور، مردی که چهره خود را پوشانده است، می‌ گوید: بدانید که فرزندانتان هنوز در اسارت ما هستند.

 این تروریست چهره پوشانده ادامه داد: اگر دولت نیجریه برای آزادی آن ها به اقدام نظامی مبادرت ورزد، این دخترها دیگر زنده نخواهند ماند. اگر آن ها را زنده می خواهید، اعضاء اسیر ما را آزاد کنید.

لازم به ذکر است، در بخشی از این فیلم، عنوان شده است که از دختران ربوده شده؛ ۴۰ نفر ازدواج کرده و تعدای نیز در حملات هوایی ارتش نیجریه کشته شده اند.

همچنین در انتهای این ویدئو تصاویری از دختران زخمی بر روی زمین به تصویر کشیده شده است که به ادعای این عنصر تروریستی، در حملات هوایی ارتش مجروح شده اند.

لازم به ذکر است از ۲۹ ماه می و با روی کار آمدن «محمدو بوهاری» رئیس جمهور نیجریه و وعده مبارزه تمام عیار با این گروه تروریستی، بوکوحرام نیز اعلام کرده است که عملیات های خود را تشدید خواهد نمود.

عناصر وابسته به گروه تروریستی بوکوحرام ۱۴ آوریل ۲۰۱۴ در حمله به یک مدرسه در شمال شرقی شهر چیبوک، ۲۷۶ دختر نوجوان را ربودندبعداً ۵۷ نفر از این دختران موفق به فرار شدند؛ اما سرنوشت ۲۱۹ دختر دیگر همچنان در هاله ای از ابهام قرار دارد.

گفتنی است، بوکو حرام از ۶ سال قبل فعالیت مسلحانه خود را علیه دولت نیجریه آغاز کرد. در این مدت ۱۵ هزار نفر کشته و یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر بر اثر خشونت های این گروه تروریستی آواره شده اند.

کد خبر 3741335

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • محراب ۰۱:۰۰ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۵
      0 0
      هر گوشه از دنیای اسلام، جنایت و ظلم و ستم بیداد میکنه، هر گوشه......