به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی استانداری کردستان؛ حسین فیروزی با اشاره به اینکه مرکز سنجش مهارت ها و صلاحیت حرفه ای استان در مساحتی ۸ هزار متری و با اعتبار ۹۰ میلیارد ریالی ساخته و ارزش ریالی تجهیزات آن نیز ۱۵ میلیارد ریال است، افزود: این ساختمان از ظرفیت فضای مناسب و استاندارد برخوردار است.
وی همچنین اظهار داشت: این مجموعه با توجه به دارا بودن کارگاه های مجهز، سالن های همایش و سالن های آزمون استاندارد و بخش های اداری و خدماتی مناسب ظرفیت بسیار خوبی برای توسعه آموزش های مهارتی و صلاحیت حرفه ای شاغلین در بخش های مختلف در استان است.
فیروزی در ادامه از نظام مهندسی ساختمان، نظام مهندسی معدن، نظام مهندسی کشاورزی، آموزشگاه های فنی و حرفه ای، اتاق بازرگانی، اتاق صنایع و کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی که در زمینه آموزش مهارت های فنی و حرفه ای و فعالیت های مختلف استان مسئولیت دارند خواست از ظرفیت مناسب این مرکز بهره برداری نمایند.
وی در ادامه تاکید کرد: تصمیم مدیریت استان بر این است که این مرکز توسط بخش خصوصی اداره شود تا حداکثر کارایی و بهره وری از این مرکز، تحقق یابد.
فیروزی در پاسخ به گله مندی یکی از حضار جلسه نسبت به طولانی بودن فرایند اداری و موانع سر راه تولیدکنندگان و سرمایه گذاران، گفت: اگر سرمایه گذاران و تولید کنندگان در ادارات به فرایندی زائد که مانع و مخل کار آنهاست برخوردند می توانند یا به صورت مستقیم با ما در میان بگذارند و یا به طور غیر مستقیم و از طریق رسانه ها موضوع را مطرح کنند.
معاون استاندار کردستان بیان کرد: در جلسات شورای اداری، شورای برنامه ریزی و کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید که به ریاست استاندار برگذار می شود تاکید شده است فرآیندهای زائد، طولانی و مخل سرمایه گذاری باید از سر راه برداشته شود.
وی با اشاره به تفویض اختیارات بیشتر به مدیران و تاکید بر اینکه مدیران باید جسارت و شهامت بیشتری از خود نشان دهند: افزود: سرمایه گذاران نباید در پیچ و خم بروکراسی اداری وقتشان تلف شود و اگر در سیستم اداری فرایندی اضافه است مدیران ذیربط باید در رفع آن تلاش کنند در غیر اینصورت باید جا را برای مدیران توانمندتر خالی کنند.
نظر شما