پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۵ مرداد ۱۳۹۵، ۹:۴۷

در یک مراسم بازدید مطرح شد:

بی‌اعتمادی دلیل بازگشت زندانیان به زندان است/ دیدار با مستندسازان

بی‌اعتمادی دلیل بازگشت زندانیان به زندان است/ دیدار با مستندسازان

مدیران شبکه مستند و مستندسازان با حضور در مجتمع کشت و صنعت فشافویه از نزدیک با فعالیت های مددجویان در بنیاد تعاون زندانیان آشنا شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدسلیم غفوری مدیر شبکه مستند، دیگر مدیران این شبکه و مستندسازان شنبه ۲۳ مرداد از مجتمع کشت و صنعت فشافویه متعلق به بنیاد تعاون زندانیان بازدید کردند.

سلیم غفوری درباره دلیل حضور خود و همکارانش گفت: برخی از بهترین مستندسازان کشور با سابقه طولانی در تولید کارهای موفق، اینجا حضور دارند تا با تولید اثر به کاهش جرم در کشور و بازگشت زندانیان به جامعه بعد از آزادی از زندان کمک کنند.

رحیم مطهرنژاد مدیرعامل این بنیاد نیز با بیان اینکه باید کوشید تا نگاه جامعه را به زندانیان تغییر دهیم، یادآور شد: متاسفانه نگاه منفی به افرادی که سابقه زندان دارند، در جامعه وجود دارد. در حالی که بسیاری از مردم به دلیل ورشکستگی، مهریه سنگین، طعمه قرار گرفتن توسط تبهکاران و... به زندان افتاده اند و همه زندانی ها افرادی که عامدا تخلف انجام داده باشند نیستند.

مدیرعامل بنیاد تعاون زندانیان تصریح کرد: باید بین زندانی ها تفکیک قائل شویم. برای فرهنگ سازی در این خصوص مستندسازان میتوانند ما را یاری کنند. به ویژه انعکاس فعالیتهای صورت گرفته در بنیاد تاثیرگذار است و آسیبها را کم میکند. با کم شدن زندانی، هزینه ها پایین می آید و اتفاق مثبتی خواهد بود. متاسفانه در بین آزاد شده ها، ۴۶ درصد بازگشت به زندان داریم و این ناشی از عدم اعتماد به زندانی است.

وی ادامه داد: ما ضمن آموزش و به کارگیری مددجویان که به کارآموزی آنها منجر می شود، برایشان حقوق نیز در نظر گرفته ایم، از جمله حداقل حقوق پرداختی به آنها ۳۸ درصد قانون کار، برای افراد نیمه ماهر ۴۳ درصد و برای افراد ماهر ۵۶ درصد است و مابقی درآمدهای بنیاد صرف کمک به خانواده های زندانیان، توسعه فضاهای فرهنگی زندانیان، حمایت از زندانیان ایرانی در خارج از کشور و ... می شود. انتقال این مسائل به جامعه، مردم و مسئولان به اعتمادسازی در بین آنها منجر می شود.

در پایان مدیر شبکه مستند در سخنانی ضمن تشکر به خاطر فراهم شدن این موقعیت، گفت: بازدید امروز فرصتی اولیه در حد ایده پردازی برای مستندسازانی است که علاقمندند در این زمینه فعالیت کنند. پس از این کار ما آغاز می شود و باید با بحث و بررسی مناسب و تحقیق کامل تر به موضوعات در این خصوص بپردازیم.

ابوالقاسم ناصری مدیر گروه تولید شبکه مستند و مستندسازانی چون محسن استادعلی، بابک بهداد، فرزاد خوشدست، نوا رضوانی، سعید رسولی، کمیل سوهانی، یاسر عرب، مهدی محمودی، مریم السادات مومن زاده، محمدحسین نظری، مصطفی آتشمرد و... از جمله حاضران در این سفر کوتاه بودند.

کد خبر 3741627

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha