حسین مهدی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: استارت آپ ویکند یک رویداد آموزشی - تجربی در سراسر دنیاست که در سه روز متوالی برگزار می شود و شرکت کنندگان گرد هم می آیند تا ایدههایشان را مطرح ، گروه تشکیل داده و هر گروه ایدهای را اجرا کند.
وی افزود: پس از مطرح شدن اجرای این برنامه در استان تاکنون ۱۹۳ ایده برای توسعه فضای کسب و کار در استان دریافت شده که برای مجریان این طرح غیرقابل باور بود.
معاون دانشگاه ایلام یادآور شد: برگزاری اینگونه برنامه ها منجر به شکوفایی ایده های خلاقانه افراد می شود و در صورت حمایت می توان زمینه تجاری سازی این افکار و رونق اشتغالزایی را فراهم کرد.
مهدی زاده ادامه داد: استارت آپ یک تجارت نوپا در قالب یک شرکت یا سازمان موقت است که در پی ایجاد و راهاندازی یک مدل تجاری جدید در زمینه خاصی است.
وی زمینه های اجرای استارت آپ را در استان ایلام در رشته های فناوری اطلاعات ، گردشگری و صنایع دستی ، کشاورزی گیاهان داوری و زینتی ، سلامت ، انرژی ، انرژی های نو و صنایع پایین دستی پتروشیمی عنوان کرد و گفت: تاکنون ۵ استارت آپ با همکاری پارک علم و فناوری و دانشگاه ایلام طراحی شده است.
وی نهادینه شدن این برنامه ها را نیازمند همراهی بانک های عامل و مدیران دستگاه های اجرایی دانست و اضافه کرد: دانشگاه ایلام آمادگی دارد با دعوت از داوران برتر در این حوزه ، زمینه شکوفایی ایده های خلاقانه نخبگان استان را فراهم کند.
نظر شما