۲۶ مرداد ۱۳۹۵، ۱۱:۵۲

رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران:

وزیر بهداشت اورژانس تهران را حمایت کند

وزیر بهداشت اورژانس تهران را حمایت کند

رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران با اشاره به کمبود پایگاه های اورژانس در شهر تهران خطاب به وزیر بهداشت گفت: آقای وزیر قبل از اینکه اورژانس تهران دچار ایست قلبی شود، از اورژانس حمایت کنید.

به گزارش خبرنگار مهر، رحمت الله حافظی در جلسه امروز شورای شهر تهران ضمن ادای احترام به شهدا و خانواده های آنها و آزادگان، گفت: روز شنبه ۲۳ مردادماه در ساعت ۱۸:۴۵ در محل خیابان آموزگار واقع در منطقه ۱۹ شهرداری تهران تصادفی رخ می دهد و پسربچه ای از ناحیه سر و صوت مصدوم و دچار خونریزی می شود. اطلاع رسانی توسط شهروندان به پلیس ۱۱۰ و اورژانس ۱۱۵ صورت می گیرد. بعد از این تماس پلیس راهور در کمتر از ۵ دقیقه در محل حضور می یابد ولی اورژانس با ۳۴ دقیقه تاخیر به محل می رسد.

وی ادامه داد: در آن زمان پنج پایگاه ۱۱۵ همجوار محل حادثه فاقد آمبولانس بوده و از پایگاه علی آباد واقع در خیابان فدائیان اسلام آمبولانس اعزام می شود و در نهایت در ساعت ۱۹: ۱۹ دقیقه به محل حادثه می رسد.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران خطاب به وزیر بهداشت و درمان، تاکید کرد: آقای وزیر سیستم بی سیم اورژانس تهران قدیمی و از نوع آنالوگ است. تعداد پایگاه های اورژانس ۱۱۵ در شهر تهران ۱۵۰ پایگاه کمتر از استانداردها و تعداد پیش بینی شده در برنامه است و اورژانس تهران ضعیف ترین اورژانس کشور است و نیاز به توجه ویژه دارد.

حافظی با بیان اینکه تکنسین های اورژانس به خاطر سختی کار و کمبود نیروی انسانی و فشار مضاعف به آنان، متقاضی انتقال به بیمارستان ها هستند، گفت: هفته گذشته رئیس جدید اورژانس کشور منصوب شد که طی همین یک هفته اقداماتی صورت گرفته است به طوری که با همکاری شهرداری منطقه ۵ برخی مشکلات مربوط به واحد مرکزی اورژانس تهران مرتفع شده است.

وی از شهردار منطقه ۵ به دلیل این همکاری تشکر کرد و افزود: آقای وزیر قبل از اینکه اورژانس تهران دچار ایست قلبی شود مداخله کنید و حمایت های لازم را انجام دهید.

وی همچنین در بررسی طرح «الزام شهرداری تهران به طراحی و اجرای مبلمان شهری چند منظوره با محوریت بهره برداری در مواقع بحران» ضمن مخالفت با متن این طرح، گفت: در برنامه پنج ساله دوم ماده ۵۵ بند ث شهرداری تهران مکلف شده است تا به منظور مقابله با حوادث احتمالی در فضای شهری نسبت به مقاوم سازی عناصر غیرسازه ای در اماکن عمومی اقدام کند. این اقدام تکلیف برنامه است و باید تکلیف را انجام دهند و آن را مطالبه کنیم.

وی با بیان اینکه در ماده ۱۰۴ بند ف برنامه ۵ ساله دوم نیز اشاره شده که به منظور ایمن سازی مبلمان شهری، شهرداری تهران مکلف شده تا نسبت به انجام نیازسنجی و تجهیز مبلمان شهری با رعایت اصول ایمنی اقدام کند، افزود: تمامی موارد این طرح در برنامه پنج ساله آمده است، از سوی دیگر بسیاری از مناطق ۲۲ گانه مبلمان شهری ندارد و هنوز نیاز اولیه مردم تامین نشده است.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران با اشاره به اینکه در ۲۰ تیرماه امسال طی مکاتبه ای از سوی شهرداری اعلام شده سازمان زیباسازی شهرداری تهران، تدوین و جمع آوری ضوابط و طراحی ساخت مبلمان شهری کارآمد را در دستور قرار داده است، تصریح کرد: برای طرح مذکور منابع مالی پیش بینی نشده است و اجرای آن بار مالی خواهد داشت.

حافظی با اشاره به متن طرح گفت: در متن این طرح آمده است، «انجام مطالعات جامع با موضوع مبلمان شهری چندمنظوره و جانمایی آنها» و در بخش دیگر نیز آمده است «در مطالعات، طرح کاهش پذیری خطر سیلاب و ساماندهی رود دره ها در نظر گرفته شود» این دو موضوع در مغایرت با یکدیگر هستند و بنا به این دلایل کمیسیون سلامت با این طرح مخالف است.

کد خبر 3742825

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha