پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۷ مرداد ۱۳۹۵، ۳:۳۶

گزارش خبرنگار مهر از برزیل؛

میزان وزنه بهداد سلیمی برای حرکت دو ضرب مشخص شد

میزان وزنه بهداد سلیمی برای حرکت دو ضرب مشخص شد

وزنه بردار فوق سنگین کشورمان برای حرکت دو ضرب خود وزنه ٢٤٥ کیلوگرمی انتخاب کرده است.

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به ریودوژانیرو، مسابقات وزنه برداری دسته فوق سنگین سی و یکمین دوره بازیهای المپیک از ساعت ۲:۳۰ دقیقه بامداد امروز به وقت تهران با حضور ۱۱ وزنه بردار آغاز شد که بهداد سلیمی نماینده ایران در این وزن بود.

رقابت میان این وزنه برداران در حال پیگیری است و تا دقایقی دیگر حرکت دو ضرب آغاز می شود. بهداد سلیمی که تنها نماینده ایران در این مسابقات است، برای حرکت دو ضرب خود وزنه ٢٤٥ را انتخاب کرده است. انتخاب وی برای حرکت یک ضرب وزنه ٢٠٦ کیلوگرم بود. سلیمی در دومین حرکت یک ضرب وزنه ٢١١ کیلویی را بالای سر برد و در سومین حرکت هم وزنه ۲۱۶ کیلوگرمی را مهار کرد.

کد خبر 3743666

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha