پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۷ مرداد ۱۳۹۵، ۱۴:۳۸

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان:

امدادرسانی به روستاهای در معرض طوفان سیستان ادامه دارد

 امدادرسانی به روستاهای در معرض طوفان سیستان ادامه دارد

زابل- مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان سیستان و بلوچستان گفت: امدادرسانی به روستاهای در معرض طوفان شن در سیستان ادامه دارد

رسول راشکی در گفتگو با خبرنگارمهر اظهار داشت: طوفان شن ناشی از بادهای ۱۲۰ روزه طی سه روز گذشته ۵ روستای منطقه سیستان را در وضعیت بحرانی قرار داد و موجب شد تا امدادگران هلال احمر در منطقه حضور پیدا کنند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان سیستان و بلوچستان گفت: جمعیت هلال احمر تا کنون به حدود ۳ هزار نفر از ساکنان این روستاها که عمدتا در شهرستان هامون و در کانون حرکت شن های روان قرارداشتند با توزیع ماسک و بسته غذایی خدمات امدادی ارائه کرده است.

وی تصریح کرد: نیروهای امدادی هلال احمر تا بهبود وضعیت آب و هوا در منطقه حضور دارند و هم اکنون نیز کار امدادرسانی توسط ۴۶ امدادگر و نجات گر ادامه دارد.

وی ادامه داد: براساس هشدارهای هواشناسی مبنی بر افزایش وزش باد و غلظت ریزگردها در منطقه تا پایان هفته لازم است که شهروندان سیستانی برای جلوگیری از آسیب‌های ناشی از گردو غبار از تردد در محیط‌های باز خودداری نمایند و حتی‌الامکان از منزل خارج نشوند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان گفت: آلودگی هوا و غلظت ریزگردها موجب وقوع حمله‌های آسمی در بیماران ریوی می‌شود و کودکان، سالمندان، افراد جوان، افراد با سابقه مشکلات آلرژی تنفسی و آسم بیشتر در معرض آسیب‌های ناشی از طوفان قرار دارند.

کد خبر 3744100

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha