پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۷ مرداد ۱۳۹۵، ۱۸:۱۰

معاون رئیس جمهور در امور بانوان و خانوداه:

باید از انجام اقدامات موازی در حوزه سلامت پرهیز کرد

باید از انجام اقدامات موازی در حوزه سلامت پرهیز کرد

مشهد ـ معاون رئیس جمهور در امور بانوان و خانوداه گفت: باید فعالیت‌های حوزه سلامت هدفمند شوند و از انجام اقدامات موازی در این حوزه پرهیز کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از  روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، شهینخدت مولاوردی در بازدید از یک مرکز پیشگیری از سرطان در مشهد با تاکید بر اهمیت مباحث مربوط به بهداشت و سلامت بانوان، اظهار کرد: وضعیت سلامت، ارتقای سطح سواد در این بخش و سرمایه‌گذاری در کاهش خطرات، نقش مهمی در تضمین پویایی و کارآمدی جامعه دارد.

وی اظهار داشت: دولت اجرای برنامه‌های سلامت زنان با رویکرد ترویج خود مراقبتی، تدوین و اجرای برنامه ارتقا سلامت زنان در محیط کار، توسعه و تقویت فعالیت‌های ورزشی زنان و ارائه خدمات پیشگیری اولیه و غربالگری بیماری‌ها و سرطان‌های شایع در زنان و هم افزایی اقدامات مرتبط با غربالگری بیماری‌های خاص زنان را در دستورکار قرار داده است.

معاون امور بانوان و خانواده رئیس جمهوری افزود: با افزایش هم‌افزایی بین بخش‌های مختلف باید فعالیت‌های حوزه سلامت توسط بخش خصوصی و سازمان‌های مردم نهاد را هدفمند کرده و از انجام اقدامات موازی پرهیز کرد.

در حاشیه این بازدید مدیرکل آموزش و پرورش استان آمادگی خود را برای همکاری با این مرکز برای توسعه فعالیت های آموزشی با هدف پیشگیری از سرطان در مدارس مشهد اعلام کرد.

کد خبر 3744390

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha