پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۱ مرداد ۱۳۹۵، ۱۰:۱۴

رئیس اتاق بازرگانی بندرعباس:

روند ترخیص کالا از گمرکات هرمزگان طولانی است

روند ترخیص کالا از گمرکات هرمزگان طولانی است

بندرعباس - رئیس اتاق بازرگانی بندرعباس گفت: طولانی شدن روند ترخیص علاوه بر تحمیل هزینه‌های هنگفت انبارداری به تاجران، مشکلات دیگری برای آنان دارد.

محمد امین صباغی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه بخش خصوصی همچنان در مظلومیت به سر می‌برد، بیان داشت: هموار کردن راه برای فعالیت بخش خصوصی لازمه توسعه کشور است چرا که این بخش خصوصی است که در عرصه تولید فعالیت دارد و دستگاه‌های دولتی تنها نظاره‌گر هستند.

صباغی‌زاده با اشاره به معضلات ترخیص کالا از گمرکات استان، افزود: روند ترخیص کالا از گمرکات طبق قانون باید ۲۴ ساعت به طول بینجامد و این در حالی است که سازمان‌هایی که با گمرک مرتبط هستند  این مدت را طولانی می‌کنند.

رئیس اتاق بازرگانی بندرعباس اضافه کرد: طولانی شدن روند ترخیص علاوه بر تحمیل هزینه‌های هنگفت انبارداری به تاجران، مشکلات دیگری را برای آنان در پی دارد.

صباغی‌زاده عدم وجود آزمایشگاه‌های مجهز در بحث تعیین استاندارد را از دیگر مشکلات بخش ترخیص عنوان کرد و افزود: تاجران به ناچار کالاهای خود را برای اخذ استاندارد به استان‌های دیگر می‌فرستند که برای اخذ جواب از سوی این آزمایشگاه‌ها گاهی باید تا ۱۲۰ روز منتظر بمانند که این شرایط نمی‌تواند برای تجارت عقلانی باشد.

وی با بیان اینکه بخش خصوصی باید در استانی همانند هرمزگان که دروازه اقتصادی کشور است زیرساخت‌های آزمایشگاهی را تقویت کند، گفت: اگر همکاری‌های لازم با بخش خصوصی در اعطای زمین و پرداخت تسهیلات انجام می‌شد دیگر شاهد بروز چنین مشکلاتی نخواهیم بود.

کد خبر 3747072

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha