به گزارش خبرنگار مهر، مهدی مهرور در همایش آموزش کمک های اولیه روانشناختی در حوادث و بلایا و نقش آن در مدیریت بحران که صبح یکشنبه در سالن باشگاه میلاد برگزار شد، اظهار کرد: مبحث آموزش و پژوهش یکی از مهم ترین اولویت های شورای هماهنگی مدیریت بحران استان البرز محسوب می شود.
وی با بیان اینکه در راستای توسعه مبحث آموزش و پژوهش درصدد هستیم از ظرفیت بالای سازمان های مردم نهاد استفاده کنیم، افزود: مقوله آموزش نخستین اولویت امر پیش بینی و پیشگیری است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری البرز خاطرنشان کرد: هزینه در بخش آموزش و پژوهش سبب می شود آسیب های کمتری را متحمل شویم.
مهرور با تاکید بر لزوم بهره گیری از ظرفیت سازمان های مردم نهاد در راستای توسعه و افزایش سطح دانش و آگاهی اقشار مختلف مردمی، تصریح کرد: در البرز این اهتمام جدی وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه باید مبحث مهم پیشگیری از وقوع مد نظر همه دستگاه های اجرایی، امدادی و خدماتی قرار گیرد، گفت: تحقق این مهم به همکاری همگانی همه دستگاه ها نیاز دارد.
نظر شما