پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳۱ مرداد ۱۳۹۵، ۱۳:۰۱

فرماندار ورامین:

ایجادفرصت شغلی پایدار در ورامین با افزایش واحدهای تولیدی میسر است

ایجادفرصت شغلی پایدار در ورامین با افزایش واحدهای تولیدی میسر است

ورامین-فرماندار ورامین با اشاره به ضرورت حل مشکل واحدهای تولیدی گفت: ایجاد فرصت شغلی پایدار در ورامین با افزایش واحدهای تولیدی میسر است.

محمدرضا یوسفی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به بازدیدهای صورت گرفته از برخی واحدهای تولیدی فعال در شهرستان ورامین اظهار داشت: واحدهای تولیدی نقش مهمی را در تحقق اقتصاد مقاومتی ایفا می کنند.

فرماندار ورامین افزود: بدون تردید فعالیت واحدهای تولیدی موجب رشد و توسعه اقتصادی منطقه و اشتغالزایی برای جوانان جویای کار می شود و به همین خاطر باید مشکلات تولیدکنندگان مورد توجه جدی قرار گیرد.

وی ادامه داد: امروز ایجاد فرصت های شغلی پایدار در ورامین با افزایش واحدهای تولیدی و حضور سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی فراهم می شود و این مهم با جدیت دنبال می شود.

فرماندار ورامین تأکید کرد: امروز برخی واحدهای تولیدی و صنعتی در شهرستان ورامین با مشکلاتی روبرو هستند که باید از ظرفیت های موجود برای حل این معضلات استفاده کرد.

وی گفت: باید از توانمندی و ظرفیت تمامی دستگاه ها و نهادها برای حل مشکل تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی استفاده کرد که این مهم کمک شایانی را به رشد اقتصادی منطقه می کند.

کد خبر 3747432

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha