پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳۱ مرداد ۱۳۹۵، ۱۳:۳۱

فرماندار اردبیل:

بازتاب چند برابری اخبار منفی در اردبیل نیازمند آسیب‌شناسی است

بازتاب چند برابری اخبار منفی در اردبیل نیازمند آسیب‌شناسی است

اردبیل- فرماندار اردبیل خواستار ارزیابی و آسیب‌شناسی بازتاب چند برابری اخبار منفی در اردبیل شد.

به گزارش خبرنگار مهر، جواد زنجانی ظهر یکشنبه در جلسه شورای عالی ورزش استان اردبیل گفت: متأسفانه فرمایش مقام معظم رهبری در خصوص ورزش مغفول است و هر چند ایشان فرمودند امر به ورزش، امربه‌معروف است اما این ضرورت مورد غفلت است.

وی افزود: آنچه قابل توجه است اینکه چرا در جامعه توفیقات ورزشی، فرهنگی، علمی و هنری آن چنان که باید مطرح نمی‌شود اما در مقابل اخبار منفی با بازتاب‌های گسترده همراه است.

فرماندار اردبیل این معضل که اخبار یک قتل به مراتب بیشتر و چند برابر اخبار مربوط به توفیقات ورزشی در جامعه بازتاب دارد را نیازمند آسیب‌شناسی دانست و افزود: مشخص نیست این مهم به منفی نگری جامعه برمی‌گردد یا عوامل دیگر دخیل است.

زنجانی به ضرورت بررسی این موضوع در نهادهای امنیتی تأکید و اضافه کرد: جامعه ما جامعه جوان و دانشجویی بوده و لازم است به جامعه انرژی مثبت تزریق شده و به آینده امیدواری ایجاد کرد.

رئیس شورای اداری اردبیل در عین حال به بهره‌برداری از مجموعه ورزشی ایثارگران در هفته دولت اشاره کرد و بیان داشت:علاوه بر این پنج ورزشگاه روستایی در این شهرستان در دست احداث است.

وی به بهره‌برداری از چهار مورد اشاره کرد و گفت: به لحاظ تعمیر و تجهیز سالن‌ها نیز فرمانداری اعتبارات خود را به کار گرفته و کمبودی باقی نمانده است.

زنجانی به ضرورت استعدادیابی در امر ورزش تأکید کرد و افزود: به لحاظ اینکه ورزش مدارس، ورزش پایه محسوب می‌شود  لازم است به این مقوله توجه شود.

فرماندار اردبیل همچنین  توسعه ورزش محلات را ضروری دانست و متذکر شد: نباید صدمات شورا و شهرداری متوجه ورزش محلات شود و لازم است در این عرصه برنامه‌ریزی کرد.

کد خبر 3747463

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha