پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳۱ مرداد ۱۳۹۵، ۱۶:۳۸

در هفته دولت انجام می‌گیرد؛

بهره برداری از ۸۳۶ پروژه حمل و نقلی/افتتاح ۷۱ هزار واحد مسکونی

بهره برداری از ۸۳۶ پروژه حمل و نقلی/افتتاح ۷۱ هزار واحد مسکونی

در هفته دولت امسال ۸۳۶ پروژه حمل و نقلی با اعتبار ۲ هزار و ۶۳۸ میلیارد ریال و ۷۰ هزار و ۹۸۹ واحد مسکونی به بهره برداری می‌رسد.

به گزارش خبرنگار مهر، هر ساله پروژه‌های متعددی در زمینه مسکن و شهرسازی و حمل و نقل در هفته دولت به افتتاح می‌رسد که امسال هم وزارت راه و شهرسازی پروژه هایی را برای افتتاح در این هفته به اتمام رسانده است.

مطابق با آمار، در هفته دولت امسال ۷۰ هزار و ۹۸۷ واحد مسکونی از سوی شرکت‌های زیرمجموعه وزارت راه و شهرسازی افتتاح می شود که از این تعداد، ۴۲ هزار و ۷۹۲ واحد برای سازمان ملی زمین و مسکن، ۲۴ هزار و ۴۴۶ واحد برای شرکت عمران شهرهای جدید، ۳ هزار و ۷۴۹ واحد برای بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و ۷ پروژه زیربنایی برای شرکت عمران و بهسازی شهری ایران است.

براساس آخرین آمار ارائه شده از سوی وزارت راه وشهرسازی، جمع کل پروژه‌های قابل افتتاح در حوزه حمل و نقل در هفته دولت ۸۳۶ پروژه با اعتبار ۲ هزار و ۶۳۸ میلیارد تومان است. که از این تعداد ۷۷۵ پروژه با اعتبار ۲ هزار و ۱۶۶ میلیارد تومان در بخش جاده ای و ۱۴ پروژه با اعتبار ۱۴۳ میلیارد تومان در بخش ریلی به افتتاح می‌رسد.

همچنین در بخش هوایی ۲۴ پروژه با اعتبار ۱۸ میلیارد تومان و ۱۲ پروژه در بخش هواشناسی با ۶ میلیارد تومان از دیگر پروژه‌هایی است که در این مدت بهره برداری می‌شود. همچنین در بخش دریایی هم ۱۱ پروژه با ۳۰۵ میلیارد تومان به افتتاح خواهد رسید.

براساس این گزارش، در بخش جاده‌ای از ۷۷۵ پروژه، ۳۷ پروژه به طول ۴۲۴ کیلومتر و با اعتبار ۷ هزار و ۵۳۲ میلیارد ریال از سوی شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور به بهره برداری می رسد. همچنین ۱۶۶ پروژه از سوی اداره های کل استان ها به طول ۸۱۲ کیلومتر و با اعتبار ۹ هزار و ۴۵۸ کیلومتر افتتاح خواهد شد.

۵۵۳ پروژه به طول ۲ هزار و ۹۵ کیلومتر در زمینه احداث، بهسازی و آسفالت راه‌های روستایی با اعتبار ۴ هزار و ۶۷۱ میلیارد ریال بهره برداری می شود و ۱۹ پروژه توسط سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای افتتاح خواهد شد.

کد خبر 3747709

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha