پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

ادعاهای بی اساس سفیر سعودی در عراق بر ضد ایران

ادعاهای بی اساس سفیر سعودی در عراق بر ضد ایران

سفیر سعودی ها در عراق در راستای سیاست خصمانه ریاض علیه جمهوری اسلامی ایران ادعاهای جدیدی را علیه تهران مطرح کرده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسکای نیوز، ثامر السبهان سفیر سعودی ها در عراق مدعی شد که اسامی عاملان کسانی که در ترور وی دخالت داشته اند را در اختیار دارد.

وی مدعی شد : ما با مقامات عراقی برای حمایت از دیپلماتهای عربستان در عراق همکاری می کنیم. تلاش های تروریستی ما را از فعالیت در عراق باز نمی دارد.

السبهان سعودی ادعا کرد: ایران در ورای تروریسم در منطقه قرار دارد.

این در حالی است که روزنامه الشرق الاوسط وابسته به آل سعود در گزارشی در خصوص ثامر السبهان سفیر عربستان در عراق به نقل از منابعی ناشناس ادعا کرد که ایران برای ترور السبهان در عراق برنامه ریزی کرده است.این روزنامه ادعا کرد که ایران از طریق گروه های عراقی سعی می کند ثامر السبهان را ترور کند.این روزنامه در تلاش برای بزرگ و مهم جلوه دادن ثامر السبهان ادعا کرد که دو گروه عراقی به دستور ایران تصمیم داشتند به وسیله گلوله های آرپی جی -۷خودروی حامل ثامر السبهان را هدف قرار دهند.

این روزنامه وابسته به حکومت ال سعود که همیشه علیه جمهوری اسلامی ایران اتهاماتی را وارد می کند منبع خبر را ناشناس ذکر کرده است.

الشرق الاوسط از این منبع به عنوان یک فرد به اصطلاح آگاه وناشناس نام برده است که در تماس تلفنی با این روزنامه این خبر را اعلام کرده است.

الشرق الاوسط در ادامه ادعاهای خود نوشته است : 'این منبع آگاه درتماس تلفنی با الشرق الاوسط توضیح داد که محورهای اجرای عملیات ترور ثامر السبهان سفیر ریاض دربغداد متعدد است وهر محوری با دیگری تفاوت دارد تا اینکه عملیات در اسرع وقت انجام گیرد.'

سفیر عربستان در عراق با دخالت در امور داخلی عراق باعث خشم شدید عراقی ها شده است و بارها نمایندگان مجلس عراق اخراج وی از خاک عراق را خواستار شده اند.

ثامر السبهان بارها در خصوص گروه های مردمی عراقی که درحال مبارزه با داعش هستند٬ اظهارنظرهایی کرده است که با واکنش شدید عراقی ها همراه بوده است و عراقی ها تاکید کرده اند که وی درپی فتنه انگیزی درعراق است و حق ندارد در امور داخلی عراق دخالت کند.

کد خبر 3747806

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha