محسن فروزنده بخش در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به نقش سازنده اصناف در شکوفایی اقتصادی این شهرستان اظهار داشت:واحدهای صنفی از حلقه هایِ مکملِ حیاتِ اقتصادی در هر جامعه ای محسوب می شوند که با ارائه خدمات متعدد و متنوع در عرصه های گوناگون، تسهیل بخش فعالیت های اقتصادی و تأمین نیاز عموم جامعه هستند.
رئیس اتاق اصناف شهریار عنوان کرد:با وجود چنین نقش برجسته ای، متأسفانه برخی از بی برنامگی ها، فعالیت در این عرصه را با چالش هایی مواجه ساخته که برای عبور از این وضعیت، تزریق و تأمین نقدینگی در این حوزه، اصلی حائز اهمیت به شمار می رود.
وی افزود: نقدینگیِ سرمایه برای راه اندازی واحدهای تولیدی یک ضرورت است و در شرایطی که برخی از واحدهای تولیدی کوچک با کاهش کارگر و تعدیل نیرو روبرو هستند، می توان با اتخاذ تمهیداتی ویژه از این وضعیت خارج شد.
فروزنده بخش عنوان کرد:واحدهای توزیعی که چرخه آخر تولید محسوب می شوند نیز با نارسایی های مواجه هستند و می طلبد در سالی که از سوی رهبر معظم انقلاب به نام سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل نامگذار شده، از چنین ظرفیتی استفاده حداکثری شود.
وی افزود:بر اساس ارزیابی های انجام شده، ۲۲ هزار واحد صنفی در این شهرستان فعالیت می کنند که از این میزان ۱۶ هزار واحد صنفی دارای پروانه و مجوز هستند.
رئیس اتاق اصناف شهریار گفت:سایر واحدهای صنفی شهریار نیز فاقد جواز صنفی هستند که این تعداد نیز در حال انتظار، شناسایی و ثبت پرونده برای صدور پروانه به سر می برند.
فروزنده بخش در خاتمه یاد آور شد: شش هزار واحد نیز در عرصه تولید فعالیت می کنند که امیدواریم با تسهیل شرایطِ فعالیت، رونق هر چه بیشتری در این بخش حاصل شود.
نظر شما