پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱ شهریور ۱۳۹۵، ۸:۲۸

معاون استاندار همدان:

همدان آمادگی برگزاری جشنواره فیلم کودک و نوجوان را دارد

همدان آمادگی برگزاری جشنواره فیلم کودک و نوجوان را دارد

همدان - معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان گفت: همدان آمادگی برگزاری کامل جشنواره بین‌المللی فیلم کودک و نوجوان را دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدابراهیم الهی‌تبار شامگاه یکشنبه در مراسم پاسداشت چهره‌های برگزیده جوان فرهنگ و هنر استان همدان با گرامیداشت روز همدان و زادروز بوعلی سینا و هفته دولت اظهار داشت: باید همواره یاد شهیدان رجایی و باهنر را که در راه مبارزه با استکبار ایستادند و به شهادت رسیدند، گرامی داشت.

الهی تبار با اشاره به ظرفیت‌های جوانان عنوان کرد: جامعه‌ای که بیشترین جمعیت آن سنین ۱۶ تا ۶۴ سال باشند در بهره مندی از ظرفیت های خدادادی و قدم برداشتن در راستای توسعه کشور موفق تر خواهد بود.

معاون سیاسی ـ امنیتی استاندار همدان با بیان اینکه ایران کشوری جوان است و باید از این ظرفیت در عرصه‌های مختلف استفاده کند تا به توسعه برسد، عنوان کرد: باید بستر فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی برای جوانان فراهم شود.

الهی تبار با بیان اینکه دولت برای ایجاد بستر تعالی و شکوفایی تلاش می کند، گفت: دولت به تنهایی قادر به انجام امور نیست و همه باید برای کسب موفقیت تلاش کنند.

وی با تاکید بر اینکه حد و حدود فعالیت‌های هنری و فرهنگی از قوانینی برخوردار است که باید همگی به آن تمکین کنند، گفت: باید برای ایجاد فضایی شاد و بانشاط در همه عرصه‌ها تلاش کرد.

معاون سیاسی ـ امنیتی استاندار همدان با تاکید بر اینکه در دو سال اخیر با وجود تنگناهای موجود، تلاش هایی برای نشان دادن توانایی های همدان در عرصه فرهنگی و هنری صورت گرفت، گفت: جشنواره‌ها و برنامه های فرهنگی ملی و بین‌المللی بسیاری در همدان اجرا شد.

الهی تبار با تاکید بر اینکه همدان آمادگی برگزاری کامل جشنواره فیلم کودک و نوجوان را دارد، افزود: اگر اصفهان توان اجرای جشنواره کودک را نداشته باشد همدان آمادگی این میزبانی را خواهد داشت.

معاون سیاسی ـ امنیتی استاندار همدان به راه‌اندازی موزه عکاسی به عنوان یکی از ظرفیت‌های استان همدان اشاره کرد و گفت: امیدواریم شاهد هنرنمایی و افتخارآفرینی جوانان استان همدان در تمامی عرصه ها باشیم.

کد خبر 3748068

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha